WRC-tallilta taas kuljettajailmoitus – ruotsalaiskuski toiseenkin MM-ralliin WRC-autolla

Pontus Tidemand
Pontus Tidemand. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjassa kilpailevan M-Sport Ford -tallin viestintäosastolla on ollut normaalia kiireisempi päivä perjantaina.

Talli tiedotti aamupäivällä, että Hayden Paddon osallistuu Walesin MM-ralliin Ford Fiesta R5 -autolla ja Australian MM-ralliin Ford Fiesta WRC:llä. Iltapäivällä talli lähetti toisen tiedotteen ruotsalaiskuljettaja Pontus Tidemandiin liittyen.

M-Sport ilmoitti, että Tidemand pääsee ensi viikolla ajettavan Turkin MM-rallin lisäksi myös toiseen MM-osakilpailuun Fiesta WRC -autolla. Tidemand ajaa tiimin väreissä lokakuun alussa Walesin rallissa tallikavereinaan Teemu Suninen ja Elfyn Evans.

– Se on hienoa, että Pontus saa toisenkin mahdollisuuden näyttää, mihin hän kykenee lajin korkeimmalla tasolla. Hän on yksi seuraavan sukupolven kuljettajista, ja uskon, että kaikki tallit seuraavat mielenkiinnolla hänen kehitystään kahden seuraavan kilpailun aikana, M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener kertoo.

WRC2-luokan mestaruuden vuonna 2017 voittanut Tidemand ajoi alkukaudella Fiesta WRC:llä Monte Carlon ja Ruotsin ralleissa. Tulokset eivät kuitenkaan puhuneet ruotsalaisen puolesta. Nyt hän toivoo antavansa todellisen näytön taidoistaan.

– Se tuo positiivista potkua, kun tiedän, että minua odottaa toinenkin ralli pian Turkin jälkeen. Se on tärkeää, että pöydällä on suurempi suunnitelma. Haluan näyttää kehitystäni ja sen, että kuulun rallin MM-sarjaan, Tidemand sanoo.

Kauden seuraava MM-osakilpailu käynnistyy Turkissa ensi viikon torstaina.

Katso alla olevalta videolta, mitä ensi viikolla ajettavassa Turkin MM-rallissa on luvassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat