Kartanlukija löi hyvin kalliin vedon Thierry Neuvillen kanssa – miten nyt on sen Porschen laita?

Thierry Neuvillen kartanlukija Martijn Wydaeghe puhui ohi suunsa Kroatian MM-rallissa.
Thierry Neuville
Thierry Neuville. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wydaeghe meni lupaamaan kuljettajalleen Thierry Neuvillelle Kroatian MM-rallissa, että hän ostaisi itselleen Porsche 911 -henkilöauton, mikäli Neuville onnistuisi ajamaan molemmilla kerroilla pohja-ajan rallin 9,11 kilometriä pitkälle erikoiskokeelle.

– Martijn sanoi minulle nuotituksen aikana, että ”tällä pätkällä on mittaa 9,11 kilometriä ja jos ajat sillä pohja-ajan molemmilla ajokerroilla, aion ostaa ensimmäisen Porsche 911 -autoni”. Joten tietenkin tein parhaani ja onnistuin ensimmäisellä ajokerralla, Neuville kertoi Kroatiassa.

Temppu onnistui, joten nyt Wydaeghe joutuu suuntaamaan autokauppaan. Vai suuntaako sittenkään?

– Se ei ollut kovin fiksua sanoa niin, Wydaeghe naurahti RTBF:lle.

– Koska tiedän, että hän pystyy siihen. Se auttoi motivoimaan kuljettajaa ja siitä olen iloinen. Mutta sehän olisi hieno lahja, eikö? Jos joudun ostamaan sen itse, niin eihän se silloin ole enää lahja, Wydaeghe naurahti.

Neuville sijoittui Kroatian MM-rallissa lopulta kolmanneksi. Hän teki ajovirheen sunnuntaina ja putosi voittotaistelusta.

Neuville nappasi Kroatiasta kuitenkin mukavat 19 MM-pistettä ja jatkaa MM-sarjan kärjessä kuuden pisteen erolla Elfyn Evansiin nähden.

Rallin MM-sarja jatkuu toukokuussa Portugalin sorateillä.

Lue myös nämä