Quantcast

Kalle Rovanperältä konkreettinen todiste kunnostaan

Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kalle Rovanperä on valmis kilpailemaan rallin MM-sarjan seuraavassa osakilpailussa Espanjassa.

Rovanperä koki kovan kolauksen edellisessä osakilpailussa Suomessa viikko sitten. Rovanperä täräytti Toyotallaan päin hiekkakasaa ja joutui jättämään lauantain ajopäivän kesken.

Rovanperä jatkoi kisaa sunnuntaina, mutta selkä vaivasi vielä sen verran tärskyn jäljiltä, että suomalaiskuljettaja ajoi lähinnä terveisiä.

Rovanperän selästä ei löytynyt vakavampaa vammaa kisan jälkeen. Suomalaiskuljettaja antoi konkreettisen todisteen kunnostaan perjantaina, kun hän testasi Toyota Yaris WRC -autoa Kataloniassa ensi viikolla ajettavaa MM-rallia varten.

Rovanperä piti nilkkaansa suorassa, kun hän haki säätöjä Espanjan osakilpailuun. Aiemmin Kataloniassa on ajettu kilpaa sekä soralla että asvaltilla, mutta tänä vuonna kisassa on tarjolla pelkästään asvalttierikoiskokeita.

Katso alta video Kalle Rovanperän ja Jonne Halttusen testistä.

Jos video ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Tämän kauden ohjelmassa on vielä kaksi osakilpailua. Rovanperä on mukana MM-sarjan pronssikamppailussa, sillä hän on vain pisteen päässä kolmantena olevasta Hyundain Thierry Neuvillesta. Hyundai-kuljettaja Ott Tänak on puolestaan yhden pisteen Rovanperää jäljessä.

Katso MM-sarjan pistetilanteet täältä.

Katalonian MM-ralli käynnistyy ensi viikon perjantaina 15. lokakuuta.

Katso alta kooste Suomen MM-rallin tapahtumista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,389770″ ap mute ]

Lue myös nämä

  • Uusimmat