Quantcast

Jari Huttuselta loistava ralliuutinen

Jari Huttunen on vahvistanut, että hän pystyy osallistumaan ensi viikolla ajettavaan Ruotsin MM-ralliin.
Jari Huttunen
Jari Huttunen. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Huttunen ilmoittautui määräajassa Ruotsin lumiralliin Skoda Fabia R5 -autolla, mutta Kiuruveden ralliässän osallistuminen kilpailuun oli vielä senkin jälkeen vaakalaudalla. Huttusen ongelmana on ollut rahoituksen puute, kuten monella muullakin rallikuljettajalla.

Huttunen kertoi viime viikolla, että hän tarvitsee lisää tukea taustalleen, jotta hän pystyy starttaamaan Ruotsin osakilpailuun. Perjantaina 3. helmikuuta Huttusen kotipaikkakunnalla Kiuruvedellä järjestetään Jari Goes To Sweden -tukikonsertti, jonka kaikki lipputulot menevät Huttusen ralliprojektin tukemiseen.

Lue myös: Suomalainen rallitoivo tarvitsee apua – MM-ralliin tukikonsertin lipputuloilla?

Huttunen on saanut hyvää vastakaikua avunpyynnölleen. MM-sarjan WRC3-luokan mestaruuden vuonna 2020 voittanut Huttunen kertoi keskiviikkoiltana sosiaalisen median kanavillaan, että hänen taustallaan on nyt yli 40 yhteistyökumppania. Myös liput tukikonserttiin ovat käyneet kaupaksi.

Lisäksi Huttusta on voinut tukea varaamalla keilausvuoron Kiuruveden paikallisesta hallista tulevaksi viikonlopuksi.

– Satoja tapahtumien kautta tukeneita ihmisiä! Emme olisi ikinä uskoneet, että tämä kaikki on mahdollista alle kuukaudessa, Huttunen hehkuttaa Facebook-sivullaan.

– Perjantaina kerromme lisää tulevasta ohjelmasta, mutta Ruotsi on nyt varmaa ja päästään sieltä takaisinkin!

Ruotsin MM-rallin WRC2-luokan kilpailussa on kova suomalaiskattaus. Huttusen lisäksi lähtöviivalla ovat luokan hallitseva mestari Emil Lindholm, Teemu Suninen, Sami Pajari ja Lauri Joona.

Lue myös: Rallin MM-sarjan suomalaismestari loikkaa huippunimien joukkoon – ”Voi olla tasoltaan kovempi kuin WRC-luokka”

Huttunen kilpaili vielä viime kaudella M-Sport Fordin kuljettajana rallin MM-sarjan WRC2-luokassa. Tälle kaudelle hänelle ei löytynyt tallipaikkaa MM-sarjasta.

Huttunen lämmittelee lauantaina Ruotsin MM-rallia varten Kuopiossa, kun hän starttaa SM-sarjan osakilpailuun.

Katso alta, mitä Ruotsin MM-rallissa on luvassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat