Quantcast

Suomalainen rallitoivo tarvitsee apua – MM-ralliin tukikonsertin lipputuloilla?

Jari Huttunen on ilmoittautunut helmikuussa ajettavaan Ruotsin MM-ralliin, mutta suomalaiskuskin osallistuminen kilpailuun ei ole vielä varma juttu.
Jari Huttunen
Jari Huttunen. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan WRC3-luokan mestaruuden kaudella 2020 voittanut Huttunen kilpaili viime vuonna M-Sport Fordin kalustolla WRC2-luokassa. Täksi vuodeksi Huttunen ei saanut tallipaikkaa MM-sarjasta.

Huttunen kamppailee nyt saman ongelman kanssa kuin useat muutkin kuljettajat: näyttöjä pitäisi antaa, mutta jostain pitäisi löytyä rahoitusta ajohommiin.

Nyt Huttunen on pyytänyt rallikansalta apua, jotta hän pääsee starttaamaan Ruotsin MM-ralliin. Ensi perjantaina 3. helmikuuta Huttusen kotipaikkakunnalla Kiuruvedellä järjestetään Jari Goes To Sweden -tukikonsertti, jonka kaikki lipputulot menevät Huttusen ralliprojektin tukemiseen.

Hotelli Peltohovissa järjestettävässä konsertissa esiintyy Tuomas Skantz & Harha-Askel Band. Keski-Suomen Betonirakenteen toimitusjohtajana ja yrittäjänä toimiva Skantz on ajanut itsekin rallia ja tukenut Huttusen uraa.

Konserttilipulla on hintaa 25 euroa. Useat rallifanit ovat ilmoittaneet Huttusen somejulkaisun yhteydessä ostaneensa lipun, vaikka eivät osallistu konserttiin.

Huttunen, 28, osallistui rallin SM-kauden avanneeseen Arctic Lapland -ralliin, jossa hän näytti hyvää vauhtia vanhemman Skoda Fabia R5 -auton ratissa. Tulokseksi tuli lopulta keskeytys ulosajon vuoksi.

Kiuruveden ralliässä on ilmoittautunut myös Kuopion SM-ralliin, joka ajetaan samana viikonloppuna tukikonsertin kanssa.

Ruotsin MM-ralli on ohjelmassa 9.-12. helmikuuta. Vuosi sitten Huttunen sijoittui Ruotsin WRC2-luokan kilpailussa kolmanneksi.

Katso alta kooste viime vuoden Ruotsin MM-rallin WRC2-kisasta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat