No nyt! Marcus Grönholm ja Harri Rovanperä ajavat samassa rallissa

Marcus Grönholm ja Harri Rovanperä ovat pitkästä aikaa lähtöviivalla samassa tapahtumassa.
Harri Rovanperä
Harri Rovanperä. Kuva: Rally of Nations Guanajuato
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Eifel Rallye Festival järjestetään elokuussa Daunin kaupungin ympäristössä. Jo aiemmin oli selvillä, että ralliautoilun kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm osallistuu näytösluonteiseen ralliin, mutta nyt hän on saamassa rinnalleen toisen suomalaiskonkarin, Harri Rovanperän.

Grönholm ja Rovanperä ajoivat tallikavereina Peugeot’lla 2000-luvun alussa. Edellisen kerran heidät nähtiin samassa kilpailussa vuoden 2006 Walesin MM-rallissa.

Eifel Rallye Festivalin järjestäjät ovat vahvistaneet, että Rovanperä osallistuu tapahtumaan Peugeot 307 WRC -autolla. Suomalainen kilpaili vastaavanlaisella autolla rallin MM-sarjassa kaudella 2004.

– Olen kuullut paljon tästä Festivalista ja odotan innolla, että pääsen viimein itsekin mukaan, Rovanperä kertoo.

Rovanperältä tiedusteltiin myös sitä, voisiko hänen poikansa, kaksinkertainen maailmanmestari Kalle Rovanperä, tulla myös mukaan tapahtumaan. Tähän isä-Rovanperä ei antanut lopullista vastausta.

Eifel Rallye Festivaliin ilmoittautui yli 200 autokuntaa, mutta kaikkia halukkaita ei pystytty ottamaan mukaan. Entisistä rallimestareista vauhtiin pääsee myös ruotsalainen Stig Blomqvist.

Tapahtuma järjestetään 15.-17. elokuuta.

Lue myös nämä