JVG palasi juurilleen – Kalle Rovanperä teki ison paljastuksen

Kalle Rovanperä esiintyy supersuositun JVG:n uusimmalla musiikkivideolla.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota GAZOO Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

JVG:n eli Ville Gallen ja Jare Brandin tuorein sinkku Rallikansa on ehtinyt ihastuttaa jo nopeasti julkaisunsa jälkeen. Kahden päivän aikana virallista musiikkivideota on katsottu Youtubessa jo yli 127 000 kertaa.

JVG tekee uusimman sinkkunsa myötä paluun juurilleen. Rap-duo nousi koko kansan kaapin päälle juuri urheiluaiheisilla kappaleillaan keväällä 2011. Ensin kaksikon musiikki tuli tutuksi HIFK:n 2011 mestaruusjuhlien kautta ja sen jälkeen Leijonien MM-kultajuhlien kautta laajemminkin koko kansalle.

Vuosien varrella JVG on tehnyt musiikkia paljon muistakin aiheista kuin vain urheilusta, mutta tuorein sinkku palaa taas urheilun pariin. Jaren riimeissä mainitaan ”elämän olevan erinopee” ja Ville Galle taas räppää siitä, miten ”jokaisella pojalla on mielessä Rovanperän Toyota”.

Musiikkivideolla vilahtelee myös itse Rovanperä.

– En itseasiassa tuntenut heitä henkilökohtaisesti ennen tätä projektia, Rovanperä kertoi Dirtfishille.

– Mutta minun managerini tunsi heidät. En tiedä onko sillä mitään tekemistä asian kanssa, mutta he päättivät sitten tehdä ralliaiheisen biisin ja halusivat minun olevan mukana siinä, Rovanperä jatkoi.

– Näillä jätkillä on tosi hyviä biisejä. Kaikki Suomessa tietävät heidät ja oli tosi siistiä olla mukana tässä projektissa.

JVG:n suurimmista hiteistä on yleensä tullut koko kansan kesäbiisejä, joita on soitettu jokaisesta ämyristä koko lämpimän vuodenajan ajan. Rovanperä uskoo vakaasti, että niin käy myös tämän hitin kohdalla.

– Minusta on mukavaa, että he tekivät nyt ralliaiheisen biisin. Se on ihan varmaa, että sitä kuunnellaan koko kesän ajan ja erityisesti Suomen MM-rallin aikaan, Rovanperä ennusti.

Rovanperälle musiikkivideolla esiintyminen ei ollut ainutkertainen juttu.

– Olin itseasiassa musiikkivideolla jo ensi kertaa, kun olin 12 tai 13-vuotias. Se oli vähän tällainen samanlainen juttu Citroen C2-autolla. Joten ei tämä ensimmäinen kerta ollut, mutta oli tosi hauskaa olla tällaisessa mukana pitkän tauon jälkeen, Rovanperä iloitsi.

Rovanperä kertoo, että hän voisi lähteä vielä uudestaankin samanlaiseen projektiin mukaan, mutta laulajaa hänestä ei tule.

– Toivottavasti ei. Se ei nimittäin olisi mikään menestys, suomalaismestari naurahti.

JVG:n uusimman sinkun Rallikansa musiikkivideon voit katsoa alla olevasta Youtube-upotuksesta.

Lue myös nämä