Yllätysveto: Teemu Suniselle uusi kartanlukija – vierelle istuu kokenut konkari

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjassa kilpaileva Teemu Suninen on vaihtanut kartanlukijaansa.

Kokenut Jarmo Lehtinen toimii Sunisen kartturina tällä viikolla ajettavasta Sardinian MM-rallista lähtien. Lehtinen, 50, tuli tunnetuksi Mikko Hirvosen luottomiehenä rallin MM-sarjassa.

Marko Salminen luki Suniselle nuotteja kauden ensimmäisen puoliskon ajan. Parivaljakon viimeiseksi yhteiseksi kilpailuksi jäi reilu viikko sitten ajettu Portugalin MM-osakilpailu, jossa he sijoittuivat neljänneksi.

– Jarmo Lehtinen tulee kartanlukijakseni loppukauden ajaksi. Haluan kiittää Markoa, sillä saavutimme paljon yhdessä kauden avauspuoliskolla. Voitimme erikoiskokeita ja johdimme ensimmäistä kertaa rallia. On tärkeää saada mukaan Jarmon tuomaa kokemusta, jos haluan saavuttaa tavoitteeni loppukaudella, Suninen kertoi.

Suninen on kilpaillut kolmesti Sardinian MM-erikoiskokeilla. Nyt hän lähtee kisaan toisen kerran Fordin WRC-kalustolla.

– Tämä on neljäs kertani Sardiniassa, joten toivottavasti se auttaa minua pääsemään vauhtiin Jarmon kanssa. Edellisestä kisasta on aikaa vain viikko, joten meillä on ollut vain vähän aikaa valmistautumiseen. Mutta jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, uskon siihen, että pystyn näyttämään samanlaista vauhtia kuin Portugalissa, Suninen sanoi.

Suninen on MM-sarjan pistetaulukossa parhaana suomalaisena kuudentena.

Katso alta ennakko Sardinian MM-rallista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2283,267049″ ap mute ]

Lue myös nämä

  • Uusimmat