Sebastien Ogierilla pikainen paluu työmaalle

Toyota ja Hyundai ovat jatkaneet valmistautumistaan rallin MM-kauden seuraavaan osakilpailuun.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota GAZOO Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Edellinen osakilpailu ajettiin päätökseen sunnuntaina Kroatiassa, mutta seuraava ralli häämöttää jo kulman takia. Tämän takia tiimit ovat jatkaneet tällä viikolla urakointiaan testien merkeissä Etelä-Euroopassa.

Torstaina Hyundain espanjalaiskonkari Dani Sordo pääsi vaihteeksi ottamaan tuntumaa tallinsa Rally1-luokituksen autoon. Sordo suoritti testipäivän Portugalissa, missä ajetaan myös seuraava MM-ralli kahden viikon kuluttua.

Katso alta video Sordon testistä.

Sordo saa tehdä todella huolellisen valmistautumisen Portugalin ralliin, joka on hänen MM-kauden avauskisansa. Hän ajaa tulevana viikonloppuna Portugalin rallisarjaan kuuluvassa kisassa ja pääsee samalla testaamaan enemmän Hyundain kalustoa.

Toyotan konkarikuljettaja Sebastien Ogier otti viime viikonloppuna kauden avausvoittonsa Kroatian MM-rallissa. Ranskalaistähti palasi ”työmaalle” torstaina, jolloin hän testasi Toyotan Rally1-autoa Sardiniassa.

Katso alta video Ogierin testistä.

Toyota suorittaa ennakkotestinsä poikkeuksellisesti Sardiniassa, sillä talli on päättänyt testata samaan aikaan sekä Portugalin että Sardinian sorakisoja varten. Näin tiimi pystyy säästämään testipäiviä, joita sillä on käytössään vain rajallinen määrä vuoden aikana.

Portugalin MM-ralli ajetaan 9.-12. toukokuuta Porton ympäristössä.

Lue myös nämä