WRC-tallipomo panttaa kuljettajauutisia – ”Minulla on nyt muuta ajateltavaa”

Andrea Adamo
Andrea Adamo. Kuva: Fabien Dufour/ Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain WRC-tallissa on vielä virallisesti tilaa rallin MM-kaudelle 2021.

Hyundai-tähtien Thierry Neuvillen ja Ott Tänakin sopimukset kattavat myös ensi vuoden, mutta tiimin kolmas auto on yhä vapaana.

Hyundain tallipäällikkö Andrea Adamo on kierrättänyt eri kuljettajia kolmosautossa. Tällä kaudella autolla ovat kilpailleet Dani Sordo, Sebastien Loeb ja Craig Breen.

Edellisen osakilpailun Sardiniassa voittanut Sordo vihjasi Rallit.fille lokakuussa, että hänen uransa jatkunee Hyundailla. MM-sarjan sisäpiirissä pidetään lähes varmana, että myös Breen saa enemmän ajovastuuta Hyundai i20 WRC:llä ensi kaudella. Loebin yhteistyö Hyundain kanssa päättyi aiemmin tänä syksynä.

Lue myös: Sardinian MM-rallin voittaja antoi vihjeen tulevaisuuden suunnitelmistaan

Tallipomo Adamo panttaa yhä kuljettajauutisia.

– Minulla on nyt muuta ajateltavaa. Kerron teille aikanaan kolmosauton suunnitelmista. Ai milloin? Ennen Monte Carloa, Adamo totesi rallin MM-sarjan nettisivujen mukaan.

Katso alta lokakuussa ajetun Sardinian MM-rallin parhaat palat. Juttu jatkuu videon jälkeen.

 

Toyotan ensi kauden kuljettajakolmikko on lukittu. Sebastien Ogier ilmoitti viime viikolla jatkavalla Toyota Yaris WRC:n ratissa myös kaudella 2021. Elfyn Evansin ja Kalle Rovanperä nykyiset kontrahdit kattavat myös tulevan vuoden.

M-Sport Fordin tilanne on vielä täysin auki. Tallin pääpomo Malcolm Wilson kertoi hiljattain, ettei talli ole vielä aloittanut neuvotteluita kuljettajien kanssa. Teemu Suninen, Esapekka Lappi ja Gus Greensmith ovat kilpailleet M-Sportin Ford Fiesta WRC -autoilla tällä kaudella.

– Meillä ei ole kiirettä tehdä päätöstä kuljettajista. Meillä on nyt muita asioita setvittävänä, Wilson viittasi tallin taloustilanteeseen, joka on mennyt huonompaan suuntaan koronaviruksen aiheuttaman kriisin vuoksi.

Kuluvan kauden viimeinen MM-ralli ajetaan ensi viikolla Italian Monzassa. Hyundailla on mahdollisuus ottaa kilpailussa toinen perättäinen valmistajien maailmanmestaruus. Hyundain etumatka Toyotaan on seitsemän pistettä.

Katso MM-sarjan pistetilanteet täältä.

Lue myös: Rallin MM-sarjan viimeinen osakilpailu suljetaan yleisöltä

Lue myös: Niclas Grönholm debytoi rallin MM-sarjassa

Lue myös: Tshekkitähti tekee paluun rallin MM-sarjaan – tallikaverina Mercedeksen pitkäaikainen saksalaiskuski

Lue myös: M-Sportin pomo liputtaa Toyotan WRC-tähden puolesta – ”Hyvä mahdollisuus hoitaa homma kotiin”

Lue myös nämä

  • Uusimmat