Sardinian MM-rallin voittaja antoi vihjeen tulevaisuuden suunnitelmistaan

Dani Sordo
Dani Sordo kunnioitti perinteitä ja hyppäsi Välimereen voiton jälkeen. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain keikkakuski Dani Sordo käytti optimaalisesti perjantain lähtöpaikkansa hyväkseen ja kurvaili voittoon sunnuntaina päättyneessä Sardinian MM-osakilpailussa. Voitto oli Sordon uran kolmas ja toinen perättäinen Välimeren saarella. 

Kisan päätöspäivänä sunnuntaina Sordon etumatka hupeni uhkaavaa vauhtia, mutta lopulta toiseksi sijoittunut tallikaveri Thierry Neuville jäi 5,1 sekunnin päähän. Sordo myönsi, että paineet olivat kovat.

– Olen todella tyytyväinen. Kaksi ensimmäistä ajopäivää menivät todella hyvin ja onnistuimme käyttämään lähtöpaikan hyväksemme. Tänään oli tosi vaikeaa. Oli aika paljon paineita, kun olimme johdossa, mutta yhtään virhettä ei saanut tehdä ja piti kuitenkin olla nopea. Se oli aika monimutkaista ja kovaa päälle. Lopulta teimme sen ja se tyydyttää, Sordo summasi Rallit.fille.

Katso alta Dani Sordon haastattelu voiton jälkeen, Juttu jatkuu videon jälkeen. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2354,352402″ ap mute]

 

Voittovauhtiin yltäminen oli Sordolle pienoinen yllätys, sillä viimeksi espanjalainen on ajanut täyden MM-rallin vuosi takaperin Kataloniassa.

– Rehellisesti sanottuna tavoite oli olla taistelussa mukana, mutta kuten sanoit, niin en ole ajanut tänä vuonna MM-sarjassa kuin kolme pätkää, sillä Meksikossa homma loppui lyhyeen. Olen todella tyytyväinen suoritukseemme. Olen kieltämättä yllättynyt, mutta myös onnellinen samaan aikaan, Sordo sanoi.

Espanjalaiskonkari vihjasi, että ura jatkunee myös ensi vuonna Hyundain ratissa.

– Toivottavasti ensi vuosi on parempi kuin tämä vuosi, että korona väistyy vihdoin. Urheilun puolelta tavoitteena on tehdä taas jotain yhteistyötä Hyundain kanssa. Katsotaan, miten käy. Toivottavasti saan ajaa vähän enemmän ralleja, Sordo totesi.

Sardinian kisaviikonlopun aikana varmistui, että kauden loppuun lisätään Monzan kilpailu joulukuulle. Hyundain ykköstähdet Neuville ja Ott Tänak ovat varmasti mukana, mutta onko kolmannen auton ratissa Sordo?

– En tiedä vielä loppukaudesta. Nyt kun Monza toteutuu, niin olisin siellä mieluusti mukana. En kuitenkaan vielä tiedä, olenko siellä vai en, Sordo kertoi.

 

Lue myös nämä