WRC-tähti selvisi säikähdyksellä rajusta ulosajosta – täydessä tikissä seuraavassa kisassa

Hayden Paddon. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain Hayden Paddon selvisi lopulta säikähdyksellä rajusta ulosajostaan Portugalin MM-rallissa viime viikonloppuna. Uusiseelantilainen loukkasi tärskyssä selkäänsä, mutta on täydessä ajokunnossa vajaan kolmen viikon kuluttua ajettavassa Sardinian MM-rallissa. 

Paddon johti rallia ennen ulosajoaan perjantai-iltapäivänä Ponte de Liman erikoiskokeella. Hyundai-kuski vietti tarkkailussa yön yli sairaalassa.

– Onneksi mitään vakavaa ei löytynyt. Vanha vamma aiheutti vähän kipuja ja pääsin pois sairaalasta heti lauantaina. Nyt pitää vain huilata pari päivää ja olen täydessä kunnossa Sardinian rallissa, Paddon sanoo WRC.comin verkkosivuilla.

Paddonin ulosajon vuoksi erikoiskoe keskeytettiin. Kartturi Seb Marshall juoksi nopeasti tielle ja varoitti seuraavana autona liikenteessä ollutta Citroenin Mads Ösbergia. Paikalle saavuttuaan norjalainen näki Paddonin makaavan maassa ja painoi autossa olevaa SOS-nappia. Tämän vuoksi ek keskeytettiin ja lääkintähenkilöstö kutsuttiin paikalle.

Kyseessä oli jo kolmas kerta putkeen, kun Paddon on ongelmissa Portugalin rallissa. Kaksi vuotta sitten uusiseelantilaisen Hyundai i20 paloi kokonaan rajujen volttien jälkeen ja viime vuonna mies keskeytti johtoasemasta sähkövian vuoksi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat