Quantcast

Toyotan WRC-tähti pääsi vauhtiin Virossa

Elfyn Evans
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan Keniassa, mutta Toyotan WRC-talli valmistautuu parhaillaan myös Viron MM-ralliin.

MM-sarjassa toisena oleval Elfyn Evans pääsi maanantaina testaamaan Toyota Yaris WRC -autoa Virossa. Sora sai kyytiä, kun walesilaistähti kiidätti näyttävästi kilpuria nopealla tiellä.

Voit katsoa jutun yläpuolelta videon Evansin testipäivästä.

Viron sorakisa debytoi rallin MM-sarjassa viime vuonna, kun koronapandemia pisti kalenterin uusiksi. Viro pystyi järjestämään onnistuneen kilpailun MM-sarjan pitkän koronatauon päätteeksi ja lunasti paikan myös tämän vuoden MM-kalenterista.

Ensimmäistä maailmanmestaruuttaan jahtaava Evans kuuluu suosikkeihin Viron vauhdikkaassa osakilpailussa. Viime vuonna hän ajoi kilpailussa neljänneksi.

Evans on saalistanut tällä kaudella yhden osakilpailuvoiton ja kolme kakkossijaa. Hän jäi palkintosijojen ulkopuolelle Rovaniemen MM-talvirallissa, jossa hän sijoittui viidenneksi.

MM-kauden kuudes osakilpailu ajetaan ensi viikolla, kun pisteistä taistellaan 19 vuoden tauon jälkeen Kenian Safari-rallissa. Toyotan Sebastien Ogier matkaa Afrikkaan sarjan kärkikuljettajana – ranskalaisella on 11 pisteen etumatka Evansiin.

Viron MM-ralli on ohjelmassa 15.-18. heinäkuuta.

Katso alapuolelta Sardinian MM-rallin parhaat palat.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,380274″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat