Viron MM-ralli solmi merkittävän sopimuksen

Viron MM-ralli tekee paluun rallin MM-sarjan kalenteriin ensi vuonna.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä vauhdissa Viron MM-rallissa heinäkuussa 2023. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Virossa ajetaan tällä kaudella rallin EM-sarjan kilpailu, mutta ensi vuodesta alkaen ralli palaa jälleen myös MM-sarjan kalenteriin yhden vuoden tauon jälkeen.

Viron MM-rallin organisaatio tiedotti tällä viikolla solmineensa merkittävän yhteistyösopimuksen. Ralli aloittaa yhteistyön vedonlyöntiyhtiö Unibetin kanssa tästä vuodesta alkaen.

Unibet on yksi kilpailun pääsponsoreista vuosina 2024 ja 2025.

Unibet tekee yhteistyötä myös suomalaismestari Kalle Rovanperän kanssa ja Unibet tuleekin näkymään erityisen isosti tapahtumassa ensi vuonna, kun myös Rovanperä ajaa taas täyden kauden MM-sarjassa ja osallistuu myös huippunopeaan sorakilpailuun.

Unibet Viron toimitusjohtaja Ergo Maruste on uudesta kumppanuudesta innoissaan.

– Unibetilla on diagnisoitu hyvänlaatuinen rallivika jo kauan sitten ja olemme esimerkiksi sponsoroineet Kalle Rovanperää, kaikkien aikojen nuorinta maailmanmestaria. On hienoa, että voimme jatkossa osallistua myös alueen kuumimpaan tapahtumaan, Viron ralliin, Maruste sanoi tiedotteessa.

– Unibetin lisääminen yhteistyökumppaneidemme joukkoon lisää meidän kansainvälistä ulottuvuuttamme. Omalta osaltamme tarjoamme heille hyvän alustan markkinointisuunnitelman tekemiseen sekä ennen rallia että sen aikana. Voimme lisätä moottoriurheilua urheiluvedonlyöntiin ja esitellä heidän asiakkailleen tämän adrenaliinin täyteisen urheilulajin, Viron MM-rallin toimitusjohtaja Janno Siitan puolestaan sanoi.

Viron EM-ralli ajetaan tänä vuonna 5.-7. heinäkuuta.

Lue myös nämä