Tommi Mäkinen haluaa uusia kolmoisvoiton nopeasti – ”Tiimin itseluottamus on todella korkealla”

Tommi Mäkinen
Tommi Mäkinen. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarja jatkuu ensi viikolla ajettavalla Turkin osakilpailulla. Suomen sorateiden ja Saksan asvalttipikataipaleiden jälkeen edessä on huomattavasti raastavampi koitos. 

Toyotan rallitalli lähtee Turkin röykytykseen allaan upeat voitot Suomesta ja Saksasta. Edellinen kisa Saksassa päättyi peräti kolmoisvoittoon.

– Tiimin itseluottamus on todella korkealla Saksan rallin uskomattoman tuloksen jälkeen. Me kuitenkin tiedostamme, että Turkin ralli on täysin erilainen haaste. Siinä kisassa pitää olla fiksu, Toyotan tallipomo Tommi Mäkinen toteaa.

– Toki yritämme uusia tempun, mutta se ei varmasti ole helppoa. Auton pitää olla sekä luotettava että kilpailukykyinen. Sen parissa olemme tehneet töitä, Mäkinen jatkaa.

Viime kaudella Marmariksen ympäristössä ajettu Turkin ralli sopi Yaris WRC:lle hyvin. Ott Tänak juhli voittoa ja Jari-Matti Latvala säesti toisella sijallaan. Rallia kuitenkin sävyttivät lukuisat rengasrikot sekä keskeytykset.

Rallin MM-sarja jatkuu äärimmäisen kovissa olosuhteissa. Katso alta, mitä Turkin osakilpailussa on luvassa ja mitä mieltä huippukuskit ovat kisasta:

Lue myös nämä

  • Uusimmat