Quantcast

Sebastien Ogier manaa huonoa onneaan – ”Ehkä rallijumalat eivät pidä tästä”

Rallin kahdeksankertainen maailmanmestari Sebastien Ogier ei ole onnistunut voittamaan kuluvalla kaudella.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ogier ajaa tänä vuonna vain valikoiduissa MM-ralleissa Toyotan tehdastiimin kolmannella GR Yaris Rally1 -autolla. Tähän mennessä Ogier on osallistunut kolmeen osakilpailuun: tammikuussa hän oli mukana Monte Carlossa, toukokuussa Portugalissa ja viime viikonloppuna Kenian Safari-rallissa.

Ogier saavutti kauden toistaiseksi ainoan palkintosijansa Monte Carlossa, jossa hän sijoittui toiseksi. Ogier oli jo kiinni voitossa, mutta viimeistä edellisellä erikoiskokeella tullut rengasrikko pudotti hänet Sebastien Loebin taakse.

Rengasrikot olivat Ogierin riesana myös Portugalissa ja Keniassa.

– Ehkä rallijumalat eivät pidä tästä, että ajan vain osan kaudesta. Tällä kaudella olen ollut mukana kolmessa kisassa ja kolme kertaa olen pudonnut voittokamppailusta rengasrikon vuoksi, Ogier sanoi DirtFish-sivuston mukaan.

– Huono onni on hieman lyönyt minua. Mutta kuten meillä Ranskassa sanotaan: ”ei kahta ilman kolmatta”. Nyt minulla on kolme, joten ehkä ensi kerralla käy paremmin, ranskalaistähti lisäsi.

Talli ei ole vielä lukinnut Ogierin loppukauden ohjelmaa, mutta Toyota-tähti on ilmoittanut olevansa halukas ajamaan ainakin Uuden-Seelannin ja Japanin MM-ralleissa.

Esapekka Lappi ajaa Toyotan kolmosautolla Viron ja Suomen nopeissa sorakisoissa. Todennäköistä on, että Lappi on GR Yariksen puikoissa myös Suomen MM-osakilpailun ajettavassa Ypres-rallissa Belgiassa.

Viron MM-ralli ajetaan 14.-17. heinäkuuta.

Lue myös: Esapekka Lapille tulossa pidempi putki MM-ralleja

Lue myös: Sebastien Ogierilta varoituksen sana Kalle Rovanperälle: ”Säännöt saattavat muuttua”

Katso alapuolelta kooste tapahtumarikkaasta Safari-rallista.

Lue myös nämä

  • Uusimmat