Jari-Matti Latvala sai uuden silmäterän

Jari-Matti Latvalalta löytyy nyt uusi menopeli tallistaan.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota GAZOO Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjassa kilpailevan Toyotan tallipäällikkönä työskentelevä Latvala ei ole vielä täysin lopettanut ajouraansa. Latvala on kilpaillut säännöllisen epäsäännöllisesti historic-luokan Toyota Celicoillaan niin kotimaassa kuin välillä myös ulkomailla.

Viime talvena Latvala kävi ajamassa Tunturirallissa sekä kotikilpailussaan Tuurin SM-rallissa. Tuuriin hän yritti saada uuden kilpurin käyttöönsä, mutta aika loppui kesken.

– Minulle piti valmistua toinen auto, mutta se ei ihan kerennyt valmiiksi tähän kisaan, Latvala kertoi tuolloin Rallit.fille.

Nyt kyseinen ”kaunotar” on valmis. Latvala julkaisi tällä viikolla sosiaalisessa mediassa videon uudesta Toyota Celicastaan (ST185), joka on saanut hyvinkin legendaarisen värityksen.

Toyotan tehdastiimi kilpaili vastaavanlaisilla menopeleillä rallin MM-sarjassa kausina 1992-1994. Carlos Sainz saavutti autolla maailmanmestaruuden vuonna 1992, Juha Kankkunen kaudella 1993 ja Didier Auriol 1994.

Nähtäväksi jää, osallistuuko Latvala uudella autollaan Pohjanmaan SM-ralliin kesäkuun puolivälissä.

– Pohjanmaa-rallissa haluaisin ajaa ja se osuu hyvin kalenteriin, Latvala kertoi maaliskuun alussa ennen Tuurin SM-rallia.

Lue myös nämä