Se on siinä! Tallipomo Jari-Matti Latvala ajaa Suomen MM-rallissa

Toyotan WRC-tallin päällikkö Jari-Matti Latvala pääsee kilpailemaan tiiminsä Rally1-hybridiautolla elokuun alussa Suomen MM-rallissa.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyota tiedotti asiasta maanantaiaamuna. Latvala on viimeksi kisannut MM-sarjassa kaudella 2020, mutta Ruotsin MM-ralli vuokratulla Toyotan WRC-autolla jäi teknisten vikojen takia kesken jo viidennelle erikoiskokeelle.

Nyt Latvala pääsee toteuttamaan unelmansa kilpailemisesta uuden sukupolven Rally1-kilpurilla. Toyotan tehdaskuskeina Keski-Suomen sorateillä ajavat Kalle Rovanperä, Elfyn Evans sekä Takamoto Katsuta.

– Minulla on isoja uutisia kerrottavana. Olen saanut hienon mahdollisuuden päälliköltämme Akio Toyodalta. Ajan Suomen MM-rallissa Toyota GR Yaris Rally1 -autolla, Latvala sanoo Twitter-videolla

– Se on suuri kunnia ja iso kiitos Morizolle. Hän on todellinen rallimies. Uskon, että hän seuraa tiimimme ja minun omia suorituksia mielenkiinnolla.

https://twitter.com/TGR_WRC/status/1675745938227298305

Latvalan kartturina Suomen MM-rallissa toimii Juho Hänninen. Tallipäällikön tehtävistä mies saa kyseiseksi viikonlopuksi vapautuksen.

Latvalalle MM-ralli on uran 210:s. Vuonna 2002 alkaneella WRC-uralla mies on ehtinyt saavuttaa 18 voittoa ja 68 palkintosijaa.

Katso alapuolelta Suomen MM-rallin viime kesän parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat