Pasi Laaksomaa

Pasi Laaksomaa flunssan kourissa toiseksi Kaasujalka Rallissa

Lahtelainen rallikuljettaja Pasi Laaksomaa urakoi flunssan kourissa Rally Trophy -sarjan kesäkauden avauskilpailussa Aurassa. Lauantaina ajettu kilpailu päättyi kuitenkin iloisissa merkeissä toiseen sijaan luokassa 8.

Laaksomaan lähtökohdat sarjan kolmanteen osakilpailuun eivät olleet parhaat mahdolliset, sillä flunssa toi omat haasteensa kilpailun valmistautumiseen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

– Tässä on nyt viikon ollut flunssa päällä, joten hieman vaikea oli hakea latausta tähän ralliin ja valmistelutkin jäivät vähän heikolle. Jo pelkästään se, että öisin ei ole saanut nukuttua, on verottanut oman terävyytensä voimista, Laaksomaa paljasti.

Kilpailun alku oli Laaksomaan autokunnalle jokseenkin töksähtelevää ja meni ajorytmiä hakiessa.

– Ensimmäisellä erikoiskokeella oli askelmerkit vielä hukassa ja jäätiin pohja-ajasta tasan 16 sekuntia, Laaksomaa kertoi.

Laaksomaan ja kartanlukijana toimineen Ville Kantoluodon vauhti kuitenkin parani lopua kohden.

– Saimme siinä sitten juonesta sen verran kiinni, että ajoimme parit pohja-ajatkin. Eroa oli maalissa voittajaan Mikke Yrjölään tällä kertaa reilut parikymmentä sekuntia. Tyytyväinen täytyy kuitenkin olla, että saatiin sarjapisteitä jälleen iso kasa tuliaisiksi, Laaksomaa iloitsi.

Lisää aiheeseen liittyviä tuoreita uutisia:
Jaa uutinen
Avatar

Toni Heinonen

toni.heinonen(a)rallit.fi
Päätoimittaja