Mukavia uutisia rallin MM-sarjan kannalta – kolme kuskia vahvisti ohjelmansa

Nikolai Grjazin. Kuva: Gregory Lenormand / DPPI
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Venäläinen Nikolai Grjazin kilpailee tulevalla rallikaudella MM-sarjan WRC2-luokassa. Grjazin ajaa italialaisessa Movisport-tiimissä Volkswagen Polo R5:lla. 

Tiedossa ei ole, kuinka monta kisaa Grjazin MM-sarjassa ajaa. Movisport on kuitenkin ilmoittanut venäläisen kauden avaavaan Monte Carlon ralliin. Italialaistiimissä ajaa myös kokenut 55-vuotias Enrico Brazzoli, jonka autona toimii Skoda Fabia Rally2.

Brazzoli ajaa vähintään viisi MM-rallia, joista varmuudella on jo nimetty Monte Carlon, Portugalin ja Sardinian osakilpailut. WRC2-luokassa taisto tulee ensi kaudella olemaan tuimaa, sillä Hyundai on nimennyt sarjaan jo yhden tiimin. Myös M-Sport Fordin, Citroenin (PH Sport) ja Skodilla ajavan Toksportin tallin odotetaan olevan mukana mestaruuskamppailussa.

Myös ranskalaislupaus Nicolas Ciaminin ensi kausi alkaa hahmottua. Ciamin on vahvistanut, että tavoitteena on ajaa seitsemän MM-rallia WRC3-luokassa Citroen C3 Rally2:lla DG Sportin tiimissä. Lisäksi Ciamin aikoo ajaa valikoituja kilpailuja Belgian mestaruussarjassa.

– Voin vahvistaa sen. Olen mukana Monte Carlossa. Teemme töitä seitsemän MM-rallin ohjelman eteen ja siihen päälle muutamia Belgian sarjan kisoja. Nyt voin varmuudella luvata vain Monte Carlon, Ciamin toteaa ranskalaisen Rallye-Infos-sivuston mukaan.

– Tavoite on ajaa seitsemän kisaa Euroopassa. Monte Carlon lisäksi haluaisin ajaa Kroatiassa sekä soraralleissa. Päätavoite on ajaa Virossa ja varsinkin Suomessa, Ciamin jatkaa.

Katso alapuolelta kauden 2020 päättäneen Monzan MM-rallin parhaat palat.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,358031″ ap mute]

Lue myös nämä