Quantcast

Lappi ja Suninen vastasivat tallipomon kritiikkiin – ”Suomalainen sanoo asiat niin kuin ne ovat”

Esapekka Lappi
Esapekka Lappi. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarja jatkui koronatauon jälkeen pari viikkoa sitten Virossa. M-Sport Fordin suomalaiskuskeille Teemu Suniselle ja Esapekka Lapille paluu WRC-auton rattiin oli tuskainen.

Heppoisella valmistautumisella leivottuna Fiesta WRC:n suorituskyky jäi kauas kilpailijoiden vauhdista. Lappi ja Suninen antoivat perisuomalaiseen tyyliin rehelliset arviot, miksi autolla ei ehdi kärjen kyytiin. Tiimipomo Richard Millener peräänkuulutti tämän viikon alussa, että Turkissa valitusvirttä ei jaksa enää kuunnella.

Lue myös: WRC-tallin pomo ei jaksa enää kuunnella suomalaistähtiensä ruikutusta

Suninen myönsi, että Viron MM-rallin kommenteista pidettiin pieni palaveri tiimin johdon kanssa.

– Asiat on käyty läpi ja kuultu kummankin osapuolen mietteet hommasta. Vähän se on sellainen juttu, että suomalainen sanoo asiat niin kuin ne ovat. Ei niitä kannata turhaa kaunistella, Suninen sanoi Rallit.fille Turkin MM-rallin aattona.

– Pitää kuitenkin olla tyytyväinen, että pääsee ajamaan ja tiimi on pystyssä. Kumpainenkin ymmärtää varmasti, miksi on mennyt sanomaan mitäkin.

Samoilla linjoilla oli tallikaveri Lappi.

– Asioita käytiin kyllä läpi. Minun mielestä me ei kuitenkaan Teemun kanssa autoa mitenkään haukuttu tai lytätty. Enemmin vaan ihmeteltiin, että kun ei vaan päästä lähelle muita. Asiat on käyty läpi ja molempien kannat on kuultu, pieksämäkeläinen totesi.

Katso alta perjantaina alkavan Turkin MM-rallin ennakko. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,349577″ ap mute]

 

Lapin oli määrä yhyttää Virossa joko tallipomo Millener tai M-Sportin nokkamies Malcolm Wilson sopimusneuvotteluihin. Kisa oli kuitenkin niin alavireinen koko tallilta, että toisin kävi.

– Siihen suunnitelmaan tuli pieni muutos Viron viikonlopun aikana. Täytyy sanoa, että en uskaltanut mennä hihasta nykimään, Lappi naurahti.

Myöskin Sunisen ensi kauden sopimuskuviot ovat yhä täysin auki.

– Ei ole mitään sen suhteen keskusteltu. Aika näyttää, mitä tulee, jokelalainen kuittasi utelut.

Lue myös: Tommi Mäkisen tiimillä totuuden hetki – ketkä selviävät kunnialla rajusta röykytyksestä?

Lue myös nämä

  • Uusimmat