Quantcast

Kova väite: Ott Tänak lähtee sittenkin Toyotalta?

Ott Tänak
Ott Tänak. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Brittilehti Autosport uutisoi nettisivuillaan, että Ott Tänak jättää Toyotan WRC-rallitiimin kuluvan kauden jälkeen.

Autosportin mukaan Tänak siirtyy Hyundaille, missä hän saa tallikaverikseen tiimin nykyisen ykköstähden Thierry Neuvillen sekä Dani Sordon ja Sebastien Loebin, jotka jakavat tiimin kolmatta autoa.

Lehden mukaan Tänak pisti nimensä Hyundain sopimuspaperiin aiemmin tässä kuussa. Tallipäällikkö Andrea Adamo ei vahvistanut väitettä Katalonian MM-rallin yhteydessä.

– En tiedä, onko Ott tehnyt sopimuksen jonkun kanssa. Seuraan tätä näytöstä ja nautin siitä. Näytöksessä on mukana useita näyttelijöitä, jotka ovat paljon fiksumpia kuin minä, Adamo pyöritteli.

Katso alta kooste Katalonian MM-rallin perjantaiaamupäivän tapahtumista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,286651″ ap mute ]

 

MM-sarjaa johtava Tänak ajaa toista vuottaan Toyotalla ja hänen sopimuksensa päättyy tämän kauden lopussa. Kesällä paljastui, että Tänak neuvottelee muidenkin tiimien kanssa, mutta hänen odotettiin jatkavan Toyotalla. Esimerkiksi Hyundai-pomo Adamo kertoi syyskuussa ajetun Turkin MM-rallin yhteydessä, että neuvottelut Tänakin kanssa ovat päättyneet.

Tänak kertoi ennen perjantaina alkanutta Katalonian MM-rallia, että hän toivoo tulevaisuutensa selviävän mahdollisimman nopeasti.

Lue myös: Mikä Ott Tänakin päätöksessä kestää? Tallipomo Tommi Mäkinen kertoo näkemyksensä

Toyota ei ole julkistanut vielä yhtäkään kuljettajasopimusta ensi kaudelle. Nykyiset Toyota-kuljettajat Jari-Matti Latvala ja Kris Meeke käyvät neuvotteluja Tommi Mäkisen johtaman tiimin kanssa. Lisäksi Kalle Rovanperän odotetaan edustavan Toyotaa ensi vuonna.

Lue myös: Tommi Mäkiseltä yllättävä kommentti: Haluaisimme pitää kaikki kolme kuljettajaa

Lue myös nämä

  • Uusimmat