Quantcast

Jarmo Mahosesta autourheilun kattojärjestön nokkamies

AKK
AKK
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jarmo Mahonen on valittu autourheilun kattojärjestön AKK-Motorsport ry:n puheenjohtajaksi vuosiksi 2020-2021. Asiasta päätettiin AKK:n liittokokouksessa Hämeenlinnassa lauantaina.

Mahonen aloittaa toimessa tammikuun alussa. Mahonen pyrki pestiin jo kaksi vuotta sitten, mutta tuolloin hän hävisi tiukassa äänestyksessä Juhani Pakarille.

Mahonen työskenteli AKK Sports Oy:n toimitusjohtajana vuoteen 2012 saakka. Sen jälkeen hän toimi Kansainvälisen autoliiton FIA:n rallipomona vuoden 2017 loppuun saakka.

– Autourheilulla on edessään suuria haasteita ennen kaikkea siinä, että harrastajille pystytään tarjoamaan tulevaisuudessa turvallista autourheilua, johon heillä on taloudellisesti varaa. Myös muuttuva toimintaympäristö asettaa haasteita, mutta tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia, Mahonen kertoo.

– Uskon, että kaikista näistä haasteista selvitään, kun hyödynnämme jäsenistömme valtavaa jo olemassa olevaa potentiaalia. Perustotuus on ollut jo vuosikymmeniä, että vain vahva kansallinen autourheilu synnyttää menestystä. Tämän vuoksi liiton uudessa strategiassa seuratoiminta nostetaan kaiken keskiöön, Mahonen linjaa.

AKK:n hallitukseen valittiin Mahosen lisäksi Riku Bitter, Mika Heinonen, Tomi Jääskeläinen, Lasse Koski, Jarmo Pekkala ja Nina Suvanto.

Lue myös nämä

  • Uusimmat