Jari-Matti Latvala sai uuden silmäterän kokoelmaansa – ”Kaunokaisen onnellinen omistaja”

Jari-Matti Latvala saa Japanista mukaansa oikein mukavan matkamuiston.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan WRC-rallitiimi valmistautuu parhaillaan Japanissa rallin MM-kauden viimeiseen osakilpailuun, joka käynnistyy torstaina.

Tiimiväki ja kuljettajaparit saapuivat hyvissä ajoin Japaniin totuttautumaan aikaeroon ja hoitamaan promotehtäviä. Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala ehti myös hankkia itselleen ”tuliaisen” viikonlopun aikana.

Latvala esittelee Instagramissa uusinta silmäteräänsä, joka tulee hänen kokoelmaansa Tuuriin. Kuvassa Latvala patsastelee leveä hymy kasvoillaan Toyota Celican vierellä.

– Olen tämän kaunokaisen onnellinen omistaja! Se tulee museooni Suomeen, Latvala hehkuttaa julkaisussaan.

Jos upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Kuvan perusteella kyseinen menopeli on vuoden 1992 Toyota Celica GT-4 Carlos Sainz Limited Edition (ST185). Kyseistä mallia on valmistettu vain 5 000 kappaletta.

Autoista 1 800 pysyi Japanissa ja 3 000 myytiin valikoiduissa maissa Euroopassa. Loput autot menivät Australiaan, Singaporeen ja Uuteen-Seelantiin.

Latvalalla on Tuurissa oma museo JM-Rally Parc Ferme, jossa on esillä iso määrä ralli- ja keräilyautoja. Latvalalta löytyy jo ennestään muutama Celica, joilla hän on myös kilpaillut historic-ralleissa.

Japanin MM-rallin nuotitus käynnistyi maanantaina. Kisa pääsee vauhtiin Suomen aikaa torstaipäivänä, jolloin ohjelmassa on yleisöerikoiskoe Toyota Stadiumilla.

Lue myös nämä