Emil Lindholmille pettymys Ranskassa

Emil Lindholm joutui jättämään kesken Ranskan sorarallisarjan osakilpailun viikonloppuna.
Emil Lindholm
Emil Lindholm. Kuva: Dufour Fabien/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Lindholmin ja kartanlukija Reeta Hämäläisen Hyundai i20 N Rally2 -autossa oli jarruvika jo avauspäivänä, mutta he pääsivät Rallye Terre de Vauclusen yötauolle neljännellä tilalla.

Sunnuntain avauspätkällä Lindholm kipusi tuloslistalla kolmanneksi, mutta seuraavalla pikataipaleella hän menetti aikaa pari minuuttia teknisen vian vuoksi. Lopulta edessä oli keskeytys huoltotauolla.

– Valitettavasti kahdeksannella pätkällä tullutta teknistä vikaa ei pystytty korjaamaan huollossa, joten meidän piti keskeyttää ennen kahta viimeistä erikoiskoetta, Lindholm surkutteli Facebookissa.

– Se on harmi, ettemme voineet jatkaa. Mutta opimme jälleen paljon ja onneksi meillä on vielä toinen ralli jäljellä Ranskan reissullamme, suomalainen jatkoi.

Kautensa MM-sarjan puolella jo päättänyt Lindholm kilpailee seuraavan kerran vajaan kahden viikon kuluttua ajettavassa Ranskan asvalttirallisarjan osakilpailussa, Rallye du Varissa.

Lindholm, 27, saavutti viime vuonna rallin MM-sarjan WRC2-luokan mestaruuden Toksport-tallin Skodalla. Lindholm jätti tallin kesken kuluvan kauden ja loikkasi Hyundain rattiin.

Tänä vuonna Lindholm ei saanut samanlaista menestystä MM-sarjan kakkosluokassa. Hän sijoittuu luokan loppupisteissä yhdeksänneksi.

Viikonlopun Vaucluse-rallin voittoon ajoi ranskalainen Matthieu Margaillan ennen luxemburgilaista Charles Munsteria.

Lue myös nämä