Quantcast

Hyundailta satelliittitalli ensi kaudella rallin MM-sarjaan? – ”Keksin aina uusia juttuja”

Andrea Adamo
Andrea Adamo. Kuva. Helena El Mokni/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Brittilehti Motorsport Newsin mukaan valmistajien MM-sarjan voittanut Hyundai tutkii mahdollisuutta perustaa satelliittitalli ensi kaudeksi. 

Hyundailla oli kakkostiimi (Hyundai Motorsport N) MM-sarjassa vuosina 2014-2016, kunnes se luopui siitä kaudella 2017. Citroenin lähdön myötä moni huippukuski on yhä vailla ajopaikkaa ensi kaudeksi. Tallipomo Andrea Adamo pitää kaikki vaihtoehdot vielä pöydällä.

– Kuten me kaikki tiedämme, sarjassa on vähemmän autoja ensi vuonna. Ainoa asia, mitä minä voin tehdä, on keksiä tapoja, että niitä on enemmän, Adamo sanoo Motorsport News -lehdessä.

– Kuten olette huomanneet jo tänä vuonna, minä keksin aina uusia juttuja ja aion tehdä niin jatkossakin, Adamo jatkaa viitaten tapaansa kierrättää kuskeja.

Adamo tiimeineen kaappasi Toyotalta puolustavan mestarin Ott Tänakin. Korealaisvalmistajan menopelillä ajavat ensi kaudella myös hopeamies Thierry Neuville sekä espanjalainen Dani Sordo ja konkari Sebastien Loeb. Sen sijaan Hyundailla päättyneellä kaudella ajaneet Craig Breen ja Andreas Mikkelsen ovat yhä vailla ajopaikkaa.

– Me teemme yhä töitä heidän kanssaan. Haluamme kovasti pitää heidät tiimissämme, Adamo toteaa.

– En tiedä, miten ja milloin tämä voisi tapahtua, mutta tärkeintä on, että on jonkinlainen idea. Sitten kun on idea, niin voi olla tavoite ja meidän tavoitteemme on laittaa kaikki tämä kokoon, Adamo jatkaa runollisesti.

Tallipomo ei kuitenkaan suoraan vahvistanut, että Hyundai perustaa kakkostiimin ensi kaudeksi.

– Puhun monista eri vaihtoehdoista, Adamo summasi.

Kalle Rovanperä testasi keskiviikkona Toyotan WRC-autoa Ranskassa. Katso alta video Rovanperän testistä.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2286,292335″ ap mute ]

 

Lue myös: Thierry Neuville aloitti WRC-testit kautta 2020 varten (videot)

Lue myös nämä

  • Uusimmat