Hyundai-pomo vastasi kuumaan kysymykseen kuljettajavalinnoista – ”Olemme käyneet keskusteluja usean eri tahon kanssa”

Rallin MM-sarjan tuolileikki ensi kauden tallipaikoista käy tähän aikaan vuodesta kuumana.
Cyril Abiteboul
Cyril Abiteboul. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain tilanne puhuttaa. Tallin tähtikuljettaja Thierry Neuville on MM-sarjan kärkikuljettajista ainoa, jolla on sopimus ensi kaudesta. Ainakin virallisesti.

Neuvillea lukuun ottamatta kaikki MM-sarjan kärkikuljettajat ovat vielä tuolileikissä mukana. Kalle Rovanperä on tietysti se siirtomarkkinoiden kuumin nimi, mutta suomalaisittain kiinnostaa tietysti myös Esapekka Lapin tulevaisuus.

Entä mitä tekee vuoden 2019 maailmanmestari, M-Sportilla tuskaisen kauden ajanut Ott Tänak? Vaihtaako Sebastien Ogier tallia kauden jälkeen? Paljon kysymyksiä, mutta vain vähän vastauksia.

Hyundain tallipomo Cyril Abiteboul otti Kreikan MM-rallin yhteydessä kantaa kuumaan kysymykseen. Isoja paljastuksia hän ei tehnyt.

– Tämä on jatkuva prosessi. Me emme ole odottaneet tähän viikonloppuun avataksemme keskusteluja. Olemme käyneet usean tahon kanssa keskusteluja jo jonkin aikaa, Abiteboul kertoi.

– Tämä on prosessi, joka on alkanut jo aika aikaisessa vaiheessa ja tulemme tiedottamaan asioista tulevaisuudessa. Mutta vielä emme ole siinä vaiheessa, Abiteboul jatkoi.

Toyota on ollut tämän kauden selvästi paras auto MM-sarjassa ja Hyundailla onkin mietinnän paikka, miten se aikoo kuroa eroa umpeen.

– Me näemme, että meillä on paljon töitä edessämme, mitä tulee auton suorituskykyyn. Meidän täytyy löytää tasapaino oikean kuljettajakokoonpanon ja auton suorituskyvyn välille, Abiteboul linjasi.

Katso Kreikan MM-rallin huippuhetket alta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat