Esapekka Lapilla loistava tilanne – kaikki kortit omissa käsissä: ”Kyse ei ole vain siitä, mitä minulle tarjotaan”

Esapekka Lappi ei ole ainakaan omien sanojensa mukaan rustannut allekirjoitustaan uuteen sopimuspaperiin.
Esapekka Lappi
Esapekka Lappi. Kuva: Romain Thuillier/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Lappi siirtyi täksi vuodeksi Hyundain tehdastiimin kuljettajaksi rallin MM-sarjassa. Hieman tahmean alun jälkeen Lappi pääsi hyvään vauhtiin Hyundain Rally1-autolla kevään ja alkukesän kisoissa, joista hän nappasi neljä palkintokorokepaikkaa.

Kotikilpailussa Jyväskylässä huipputulos jäi saavuttamatta, sillä Lappi ajoi Hyundaillaan rajusti päin koivua. Aiemmin tässä kuussa ajetusta Kreikan Akropolis-rallista jäi käteen puolestaan viides sija ongelmia täynnä olleen viikonlopun päätteeksi.

MM-sarjan tallit pyrkivät parhaillaan lyömään miehistöjään lukkoon ensi vuodelle. Lapin Hyundai-sopimus kattaa tämän kauden, mutta tiettävästi siihen kuuluu myös optiovuosia.

Lapin mukaan jatkosta ei ole vielä sovittu.

– Tässä on nyt pohdinnan alla, miten ensi vuosi rakentuu. Kortit ovat niin sanotusti omissa käsissä, Lappi kertoo arvoituksellisesti Rallit.fille.

Lapin mukaan hänen tilanteensa on ”tosi hyvä”.

– Kyse ei ole vain siitä, mitä minulle tarjotaan, vaan mitä myös minä haluan, Lappi avaa tilannettaan sen, minkä pystyy paljastamatta liikaa.

– Nyt en kommentoi sen enempää. Päätelkää tuosta mitä haluatte. Yritin olla poliittinen vastauksissani, pieksämäkeläinen velmuilee.

Lappi kilpailee seuraavan kerran ensi viikolla, kun pisteistä ajetaan Chilen MM-sorarallissa.

Katso alta Kreikan MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat