Ott Tänak. Kuva: @World/M-Sport

Tänak ajoi viimeisen kisansa M-Sportilla – “Ei ole helppo hyvästellä häntä”

Jaa uutinen

M-Sportin rallitalli dominoi kautta 2017. Fordeilla ajava brittitalli valloitti sekä kuljettajien että luonnollisesti myös kartturien ja valmistajien MM-tittelin. M-Sportilla oli vähintään yksi auto podiumilla jokaisessa kauden osakilpailussa. 

Kauden päätöskisassa M-Sportin podium-putken sinetöi Ott Tänak toisella sijallaan. Kyseessä oli samalla virolaisen viimeinen kisa tallissa, sillä ensi kaudeksi Tänak siirtyy Toyotalle.

– Ott ja Martin (Järveoja) sinetöivät meidän podium-putken ja se oli täydellinen tapa päättää meidän erityisen lämmin suhde. Ei ole helppo hyvästellä häntä, mutta haluan kiittää Ottia kaikesta, mitä hän on tällä kaudella tallin eteen tehnyt, tallipomo Malcolm Wilson sanoo tallin tiedotteessa.

– He ovat olleet olennaisen tärkeä osa meidän menestystä. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää uuteen seikkailuun ensi kaudella.

Myös Tänak heittäytyi tunteelliseksi kauden päättäneen rallin maalissa.

– Rehellisesti sanottuna en ajatellut koko asiaa, että tämä on viimeinen ralli Malcolmin ja hänen tiiminsä kanssa, kunnes Martin alkoi viimeisellä siirtymällä soittamaan surullisia biisejä. Tämä on ollut pitkä matka yhdessä ja ei ole koskaan helppoa jättää perhettä, Tänak tunnelmoi.

– Se tuntuu aika raskaalta, mutta itse asiassa koko MM-sarjan porukka on yhtä suurta perhettä. Nämä eivät siis ole hyvästit, vaan pikemminkin, että nähdään myöhemmin.

Aki Hietavala
aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö

Lue myös:

Latvala uudesta tallikaveristaan: Ott on reilu jätkä! Toyotan rallitallin suomalaiskolmikko on ensi kaudella historiaa. Tiimi tiedotti viime viikolla, että Juho Hän...
Tänakin isäpappa paljastaa: Toyota-sopimus ei ollut helppo päätös! Rallin MM-sarjan virolaistähti Ott Tänak vaihtaa tallia kauden päätteeksi. M-Sportin tiimissä vuosia viettänyt...
Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi Toimituspäällikkö

Jaot