Toinenkin Skoda-kuljettaja vaihtaa tallia rallin MM-sarjassa

Bolivian rallitoivo Marco Bulacia vaihtaa tiimiä rallin MM-sarjassa.
Marco Bulacia
Marco Bulacia. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Bulacia, 23, on vahvistanut, että hän kilpailee ensi vuonna MM-sarjan WRC2-luokassa Citroenin C3 Rally2 -autolla. Samalla hänestä tulee Citroenin virallinen kuljettaja.

Citroenin miehistöön oli aiemmin nimetty kaksi kuljettajaa ensi kaudelle: ranskalaisässä Yohan Rossel ja venäläinen Nikolai Grjazin.

– Olen iloinen ja ylpeä palatessani Citroen-perheeseen virallisena kuljettajana Yohan Rosselin ja Nikolai Grjazinin rinnalle, Bulacia iloitsi.

– Saavutin Citroen C3 -autolla ensimmäisen voittoni Meksikossa vuonna 2020. Odotan innolla, että pääsen ajamaan sillä uudestaan ja ottamaan ison loikan urallani, hän lisäsi.

Rosselin ja Grjazinin kilpureita ajattaa ensi vuonna ranskalainen PH Sport -talli. Bulacian auton huollosta vastaa puolestaan portugalilainen Sports&you-talli.

Bulacia ajoi tänä vuonna MM-sarjan WRC2-luokassa Toksport-tallin Skoda Fabia RS Rally2 -autolla, jolla hän sijoittui luokassaan 12. sijalle. Bulacian tavoin myös Grjazin kilpaili päättyneellä kaudella Toksportin Skoda-miehistössä.

Bulacia ei vielä vahvistanut, mistä kisasta hän aloittaa kautensa. Todennäköisesti hän on mukana heti avauskisassa Monte Carlossa, jonka ilmoittautuminen päättyi perjantaina.

Monte Carlon MM-ralli on ohjelmassa 25.-28. tammikuuta.

Lue myös nämä