Teemu Suninen saamassa uuden sopimuksen? – ”Olisi hölmöä päästää joku muu hyötymään”

Teemu Suninen. Kuva: M-Sport Ford WRT

Brittitalli M-Sport hamuaa tunnetusti Toyotalla tällä hetkellä ajavaa Ott Tänakia takaisin riveihinsä. 

Virolaistähden päätöksestä riippuu koko rallin MM-sarjan kuskiruletin nitkahtaminen eteenpäin. M-Sportin nokkamies Malcolm Wilson sanoo Motorsport Newsin tuoreessa numerossa, että tiimillä on suunnitelmia myös nykyisten kuskiensa Teemu Sunisen ja Elfyn Evansin kanssa.

– Elfyn ja Teemu ovat varmasti osa tiimiä. Olemme panostaneet heihin molempiin todella paljon, joten olisi hölmöä päästää joku muu hyötymään siitä, Wilson summaa.

– Jos Ott ei tule meille, niin tarkoituksena on, että jatkamme heidän kanssaan eteenpäin.

Vaikka Tänak tulisikin takaisin M-Sportille, voisi brittitalli ajattaa kolmea autoa ainakin osissa kisoista.

Evans oli MM-sarjassa neljäntenä ennen kesätaukoa. Viron rallissa sattunut selkävamma vei kuitenkin walesilaisen sivuun kolmesta rallista. Evans palaa tositoimiin kotikisassaan lokakuun alussa.

Suninen ajoi Sardiniassa kesäkuussa upeasti toiseksi, mutta kotikisa Jyväskylässä meni pahasti penkin alle. Saksan asvaltilla elokuussa vauhtia olisi piisannut, mutta kisa meni pilalle tekniseen vikaan heti perjantaina.

– Uskon, että kyllä hänellä vauhtia riittää. Tämä on vain prosessi, mikä pitää käydä läpi. Joskus se on vähän kivuliasta, mutta tämä on rallia, Wilson pohtii.

– Olen aina sanonut, että kestää viisi vuotta tulla huippukuskiksi. Nykyisin se voi osalta viedä enää neljä, mutta totuus on se, että kaikista ralleista pitää olla ensin hyvin kokemusta.

Katso alla olevalta videolta, mitä ensi viikolla ajettavassa Turkin MM-rallissa on luvassa.

Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi Toimituspäällikkö