Quantcast

Teemu Asunmaa jahtaa kauden kolmatta voittoa rallin SM-sarjassa

Teemu Asunmaan kiireinen elokuu on jo sisältänyt Suomen MM-rallin sekä Liettuassa ajetun Rokiskis-rallin.
Teemu Asunmaa
Teemu Asunmaa. Kuva: Hannu Rainamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tulevana viikonloppuna Asunmaa kilpailee kartturinsa Ville Mannisenmäen kanssa Mikkelin SM-rallissa. Asunmaa lähtee Mikkeliin poikkeavalla valmistautumisella.

– Ollaan oltu nyt puolitoista viikkoa ilman rallihommia. Viime viikolla palattiin Liettuasta kotiin, ja autossa on ollut kaikenlaista ylläpidettävää Jyväskylän jälkeen ja saatiin se valmiiksi alkuviikosta. Ei olla vielä ehditty ajaa testiä, mutta käydään torstaina varmistamassa että mies ja auto pelaavat. Tällä kertaa valmistaudutaan vapaa-ajan kautta, Asunmaa sanoo.

Tulevan viikonlopun kilpailu on Asunmaalle ensimmäisen kesällä ajettava Mikkelin SM-ralli. Menneiden vuosien talvella ajetuista Mikkelin SM-osakilpailuista Asunmaalta löytyy kolme SM1-luokan podiumsijoitusta.

– Mikkeli on toki vähän uusi meille, kun ollaan ajettu siellä ennen vain talvella. Toisaalta, ei ole moni muukaan ajanut Mikkelissä kesällä.

Asunmaa aavistelee reitin luonteen muutosta talvikilpailuihin nähden.

– Luulen, että tänä vuonna on isompaa tietä talvella ajettuihin kilpailuihin verrattuna. Talvella osa teistä oli niin pieniä, että niitä tuskin pystyy kesällä ajamaan. Mielenkiintoista nähdä, millainen reitti on luvassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat