Sysimusta ralliviikonloppu – kuljettaja ja kartanlukija kuolivat rajussa ulosajossa

Viikonloppuna Irlannissa järjestetty Sligo Stages -ralli vaati kahden kilpailijan hengen.
Kuvituskuva
Kuvituskuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Irlannin rallisarjaan kuulunut kilpailu keskeytettiin kuudennella erikoiskokeella sattuneen traagisen onnettomuuden vuoksi. Irlantilaisen Gene McDonaldin ajama Ford Escort törmäsi seinään kohtalokkain seurauksin.

Lääkintähenkilöstö kiirehti onnettomuuspaikalle, mutta McDonald ja pohjoisirlantilainen kartanlukija Daire Maguire olivat menettäneet henkensä törmäyksessä. Onnettomuus sattui kapealla maalaistiellä Irlannin pohjoisosassa lähellä Ballymoten pikkukaupunkia, uutisoi irlantilaislehti Independent.

Molemmat miehet tunnettiin hyvin Irlannin rallipiireissä. McDonald ja Maguire kilpailivat ensimmäistä kertaa yhdessä Sligon ympäristössä ajetussa rallissa.

Poliisi on aloittanut perusteellisen tutkinnan onnettomuuteen johtaneista syistä. Viranomaiset ovat vedonneet paikalla olleisiin, etteivät he jaa kuva- tai videomateriaalia törmäyksestä sosiaaliseen mediaan.

Irlannin moottoriurheiluliitto esitti surunvalittelut henkensä menettäneiden läheisille sunnuntai-iltana. Myös Kansainvälinen autoliitto FIA otti osaa suruun Twitterin välityksellä.

– FIA esittää osanottonsa Sligo Stages -rallissa kuolettavasti loukkaantuneiden kilpailijoiden perheille ja ystäville. Ajatuksemme ovat myös Irlannin moottoriurheiluliiton ja tapahtuman järjestäjien luona tänä vaikeana aikana.

Viime viikonloppu oli sysimusta ralliautoilulle. Yhdysvaltalainen kartanlukija Erin Kelly menetti perjantaina henkensä Yhdysvaltain rallisarjassa sattuneessa ulosajossa.

Lue myös: Synkkä ralliuutinen: kartanlukija sai surmansa Yhdysvalloissa

Lue myös nämä

  • Uusimmat