Suomalaisfirma solmi merkittävän sopimuksen rallicrossin MM-sarjan kanssa

Rallicrossin MM-sarjan kauden avauskilpailu ajetaan loppuun lauantaina. Kuva: FIAWorldRallycross.com

Suomalaisyritys High Peak Finland on tehnyt monivuotisen sopimuksen rallicrossin MM-sarjan kanssa.

High Peak vastaa rallicrossin MM-sarjan oheistuotteiden suunnittelusta, tuottamisesta ja myynnistä MM-osakilpailuiden yhteydessä. High Peakin vastuulla on myös MM-rallicrossin uusi verkkokauppa.

– Olemme erittäin ylpeitä siitä, että aloitamme yhteistyön näinkin mielenkiintoisen sarjan kuin rallicrossin MM-sarjan kanssa. Olemme ilahtuneita päästessämme tarjoamaan MM-rallicrossin tuotteitamme faneille ympäri maailman, High Peakin liiketoimintajohtaja Sami Eljaala kertoo sarjan nettisivuilla.

High Peak on tullut ryminällä kansainvälisille moottoriurheilumarkkinoille. High Peak teki reilu vuosi sitten viisivuotisen sopimuksen rallin MM-sarjan kanssa. Suomalaisyritys vastaa myös MM-rallin fanituotteista ja myynnistä sekä osakilpailuissa että verkossa. Julkistushetkellä WRC-sopimuksen arvioitiin olevan noin kymmenen miljoonan euron arvoinen.

High Peak tekee yhteistyötä myös autourheilun suomalaisen kattojärjestön AKK:n kanssa ja se on vastannut muun muassa Suomen MM-rallin fanituotteista.

Rallicrossin MM-kauden avausosakilpailu on parhaillaan käynnissä Abu Dhabissa. Suomalaiskuljettajista mukana on Niclas Grönholm, joka kilpailee isänsä Marcus Grönholmin johtaman GRX-tiimin Hyundailla.

Jaa uutinen
Avatar

Toni Heinonen

toni.heinonen(a)rallit.fi Päätoimittaja