Quantcast

Suninen haluaa toistaa Portugalin menestyksen viime vuodelta – ”Ajotekniikkaa pitää saada paremmaksi”

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin Teemu Suninen sijoittui kelvollisesti viidenneksi viime viikonlopun Chilen MM-rallissa. Vauhti oli kuitenkin kaukana kärjen tasosta, sillä kisan voittajaan Toyotan Ott Tänakiin tuli eroa yli kolme minuuttia.

– Sijoitukseen olen ihan tyytyväinen. Viides sija oli jotain sellaista, mihin tähdättiin. Vauhti oli tosin pieni pettymys, Suninen sanoi.

– Me näimme, että on helppo sortua virheisiin ja meidänkin luokassa oli kolme kaatoa. Siinä mielessä oltiin vähän ”safetyn” puolella. Ihan kohtuullinen kisa saatiin kuitenkin aikaiseksi.

Rallin MM-sarja jatkuu reilun kahden viikon kuluttua Portugalissa, jossa Suninen oli viime vuonna komeasti kolmas.

Katso alta kooste Chilen MM-rallin huippuhetkistä. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,262687″ ap mute]

 

– Ajotekniikka pitää saada parempaan suuntaan. Viime vuonna Portugalissa meillä oli vauhti hyvällä tasolla ja olimme podiumilla. Katsotaan, jos pystyisi saman toistamaan tällä kertaa, Suninen kaavailee.

M-Sportin tallipomo Richard Millener ei ollut aivan tyytyväinen kuljettajiensa suoritukseen, vaikka molemmat Ford-kuskit viiden joukkoon ylsivätkin. Sunisen tallikaveri Elfyn Evans oli Chilessä neljäs.

– Toki se on hyvä tulos, kun molemmat autot ovat viiden joukossa. Viikonloppu oli kuitenkin myös turhauttava, sillä meillä oli eväitä parempaan. Molemmat meidän kuskit ajoivat puhtaasti ja nätisti. Osoitimme välillä hyvää vauhtia, mutta emme tehneet sitä tarpeeksi tasaisesti, jotta olisimme yltäneet podiumille, Millener totesi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat