Kalle Rovanperä astuu syksyllä palvelukseen

Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: AKK Sports Oy
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Skodan tehdastiimin kuljettaja Kalle Rovanperä aloittaa syksyllä varusmiespalveluksensa Puolustusvoimien urheilukoulussa.

Rovanperän palvelus alkaa 14. lokakuuta Kaartin jääkärirykmentissä Santahaminassa. Rovanperä täyttää 19 vuotta lokakuun alussa.

Samaan saapumiserään valittiin kaikkiaan 72 urheilijaa. Rovanperä saa seurakseen muun muassa Jesse Kallion, joka on kilpaillut tällä kaudella menestyksekkäästi rallicrossin MM-sarjan RX2-luokassa.

Rovanperä on ajanut tällä kaudella neljä MM-rallia. Viime viikonloppuna hän saavutti ensimmäisen WRC2 Pro -luokkavoittonsa Chilen MM-rallissa.

Katso alta WRC2- ja WRC2 Pro -luokkien kohokohdat Chilen MM-rallista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,262711″ ap mute]

 

Rovanperän tavoitteena on kerätä tällä kaudella kokemusta MM-ralleista, joita hän ei ole aiemmin päässyt ajamaan. Rovanperän armeijaan astumisen jälkeen tämän MM-kauden ohjelmassa ovat ainoastaan Katalonian ja Australian rallit, joissa puuppolalainen on ollut kertaalleen.

Rovanperä kilpailee seuraavan kerran kahden viikon kuluttua Portugalissa, missä hän saa käyttöönsä uuden kehitysversion Skoda Fabia R5 -autosta.

Lue myös nämä