Sebastien Ogier paljasti seuraavan MM-rallinsa

Sebastien Ogier jatkaa rallikauttaan kuukauden kuluttua.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Maailmanmestaruuden kahdeksasti voittanut Ogier ajaa tänä vuonna vain valikoiduissa MM-ralleissa. Tämän kauden viidestä kilpailustaan ranskalaistaituri on voittanut peräti kolme – hän oli ykkönen Monte Carlossa, Meksikossa ja Keniassa.

Ogier jätti väliin kesän nopeat sorakilpailut Virossa ja Suomessa. Molemmat rallit päättyivät Toyotan juhliin – Kalle Rovanperä oli ykkönen Virossa ja Elfyn Evans Keski-Suomen sorateillä.

Ogier onnitteli sosiaalisessa mediassa tallikavereitaan Suomen MM-rallin jälkeen ja vahvisti samalla, että hän starttaa kauden seuraavaan osakilpailuun.

– Olen jälleen todella ylpeä tallistani. Hienoa työtä ja fantastinen tulos!

– Onnittelut etenkin Elfynille ja Scottille (kartanlukija Martin) ja olen onnellinen myös ”Takan” (Takamoto Katsuta) ja Aaronin (Johnston) palkintokorokepaikasta. Nähdään pian Kreikassa, Ogier viestitti.

Ogier kilpaili edellisen kerran Kreikan Akropolis-rallissa vuonna 2021. Hän on onnistunut voittamaan rajun sorakisan vain kertaalleen, kaudella 2011.

Ogierin osallistuminen Akropolis-ralliin tarkoittaa sitä, että Toyota kilpailee neljällä autokunnalla Kreikassa.

Hyundai on niin ikään vahvistanut kuljettajakokoonpanonsa Kreikan osakilpailuun. Dani Sordo ajaa tallin kolmannella Rally1-kilpurilla Thierry Neuvillen ja Esapekka Lapin rinnalla.

Sordo seurasi Ogierin tavoin sivusta Viron ja Suomen MM-rallit, joissa Teemu Suninen ajoi viidennen ja neljännen sijan Hyundain kolmosautolla.

Kreikan Akropolis-ralli on ohjelmassa 7.-10. syyskuuta.

Katso alta Suomen MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat