Hyundain WRC-tallin pomo myönsi: Teemu Sunisen kohtalo kirpaisi – ”Totta kai olemme hieman turhautuneita”

Hyundain WRC-talli jäi jälleen Toyotan varjoon, kun rallin MM-sarja jatkui viime viikonloppuna Jyväskylässä.
Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Elfyn Evans kurvaili ylivoimaiseen voittoon ja nappasi uransa toisen Suomen MM-rallin ykköstilan. Hyundaille lohtua toi toiseksi sijoittunut Thierry Neuville, joka palasi palkintopallille Keski-Suomessa kymmenen vuoden tauon jälkeen.

– Tämä tulos oli vahva ja positiivinen mestaruustaiston osalta (Neuville), mutta meiltä puuttuu silti vauhtia, tallipäällikkö Cyril Abiteboul sanoo.

– Me olemme ottaneet askeleita eteenpäin kehitystyön suhteen, mutta niitä on otettava lisää, jos haluamme tosissaan haastaa Toyotan, ranskalaispomo jatkaa.

Toyota vei myös toisen kamppailun palkintosijoista, kun Takamoto Katsuta ylsi kolmanneksi reilun neljän sekunnin turvin ennen Teemu Sunista.

– Teemulla oli paljon hyviä hetkiä tänä viikonloppuna. Totta kai olemme hieman turhautuneita, ettei hän päässyt podiumille. Pitää kuitenkin muistaa, että Teemu ajoi vasta toisen rallin autollamme ja jakaa kunnianhimomme, Abiteboul summaa.

– Tiedämme, etteivät nämä nopeat sorarallit välttämättä näytä automme todellista suorituskykyä. Me kuitenkin teemme koko ajan kovasti töitä, jotta automme olisi entistä parempi, luotettavampi ja suorituskykyisempi.

Katso alapuolelta Suomen MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat