Sebastien Ogier muisteli uransa huippuhetkiä – tekikö ranskalaismestari samalla ison paljastuksen?

Sebastien Ogierin tulevaisuudella on spekuloitu Suomen MM-rallista lähtien.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Suomen MM-rallissa alettiin huhuta, että Ogier olisi mahdollisesti siirtymässä ensi kaudeksi Hyundaille. Huhut eivät ainakaan laimentuneet, kun rallin MM-sarja julkaisi virallisella Youtube-kanavallaan videon, missä Ogier muisteli uransa huippuhetkiä.

– Mutta se, mikä on mukavaa, on se, että hienoja hetkiä on edelleen tulossa lisää. Tunteikkaita hetkiä on edelleen tulossa, Ogier sanoo videolla.

– Mutta ehkä se (uran) paras hetki on vielä tulematta, Ogier sanoi viekkaasti hymyillen.

Ogier, 39, on ajanut tällä ja viime kaudella valikoituja ralleja Toyotalla. Edellisen täyden MM-sarjan hän ajoi kaudella 2021. Silloin ranskalainen varmisti uransa kahdeksannen maailmanmestaruuden.

Hyundailla Ogier tuskin ajaisi täyttä MM-sarjaa, vaan osallistuisi vain valikoituihin kisoihin, kuten tällä ja edellisellä kaudella.

Hyundain sopimustilanne mahdollistaa herkulliset spekulaatiot. Thierry Neuvillella on sopimus ensi kaudesta ja hän jatkaa korealaistiimissä vielä ainakin ensi vuoden. Esapekka Lapilla ei vielä virallisesti ole sopimusta, mutta suomalainenkin jatkanee Hyundailla.

Teemu Suninen ajaa todennäköisesti ensi kaudella osan ralleista Hyundailla ja Ogier voisi vuorotella hänen kanssaan tallin kolmannessa autossa. Mahdollista olisi tietysti sekin, että Hyundai ajattaisi ensi kaudella neljää autoa.

Jos yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa videon täältä.

Seuraavan kerran Ogier nähdään ratin takana ensi viikolla, kun ranskalaismestari palaa omalta kesätauoltaan Kreikan MM-ralliin.

Katso alta video viime vuoden Kreikan MM-rallista.

Lue myös nämä

  • Uusimmat