WRC-tähdet saivat toisen tilaisuuden – Hyundain urakka jatkuu

Hyundain Thierry Neuville ja Dani Sordo pääsivät viimein tekemään kunnon valmistautumisen Kreikan Akropolis-ralliin.
Thierry Neuville
Thierry Neuville. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Neuvillen ja Sordon oli tarkoitus suorittaa testinsä jo viime viikon puolella. Espanjalaiskonkari Sordo ehti jopa matkustaa Kreikkaan, mutta joutui lopulta tekemään pikapaluun kotiin, koska testipäivä peruuntui olosuhteiden vuoksi. Samoin kävi Neuvillen suunnitellulle ajopäivälle.

Hyundai joutui lykkäämään testejään maastopalovaroitusten vuoksi. Tallin kuljettajista vain Esapekka Lappi pystyi ajamaan oman testipäivänsä viime viikolla.

Olosuhteiden pakosta Hyundai päätti lopulta siirtää testitiiminsä Loutrakin lähistöltä hieman pohjoisemmaksi Itean kaupungin ympäristöön. Kyseisellä alueella tilanne ei ole ollut yhtä kriittinen.

Hyundai pääsi viimein tiistaina jatkamaan testiurakkaansa. Neuville hyppäsi auton ohjaamoon ja haki säätöjä rajua sorakisaa varten.

Katso alta video Neuvillen testipäivästä. Juttu jatkuu videon alla.

Jos upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa videon täältä.

Sordo puolestaan julkaisi keskiviikkoaamuna Instagram-tarinassaan kuvan, jossa komeili Hyundai i20 N Rally1 -kilpuri valmiina pitkää testipäivää varten.

Hyundai korjasi viime vuonna täyden potin Kreikan Akropolis-rallista, kun talli saalisti historian ensimmäisen kolmoisvoittonsa rallin MM-sarjassa. Neuville oli kilpailussa ykkönen ennen Ott Tänakia ja Sordoa.

Hyundai-kuljettaja Neuville on tänäkin vuonna yksi suurimmista voittajasuosikeista Kreikassa. Hänen tallikavereillaan Lapilla ja Sordolla on puolestaan hyvät lähtöpaikat kilpailun ensimmäisenä kunnon ajopäivänä.

Lue myös: Toyotan WRC-kuski nosti tärkeän pointin esiin – välttääkö talli totaalisen flopin tällä kertaa?

Kreikan Akropolis-ralli ajetaan ensi viikolla 7.-10. syyskuuta.

Katso alta kooste viime vuoden Kreikan Akropolis-rallista.

Lue myös nämä