Sebastien Loeb ajaa kansallisen rallin Italiassa – ”Hän saa enemmän kokemusta autostamme”

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitallissa kilpaileva Sebastien Loeb ei osallistu parin viikon kuluttua ajettavaan Portugalin MM-ralliin. Myös kesäkuussa ajettava Sardinian ralli jää väliin, koska samaan aikaan Loeb kisaa Vosges-rallissa Ranskassa.

Saksalaislehti Rally-Magazin uutisoi, että yhdeksänkertainen maailmanmestari osallistuu kesällä myös toiseen kansalliseen ralliin. Loeb ja kartanlukija Daniel Elena ovat mukana Rally Di Alba -kilpailussa heinäkuun lopussa (27.7. – 28.7.). Kyseessä on Italian rallisarjan viides osakilpailu.

– Tämä auttaa Sebastienia saamaan enemmän kokemusta autostamme asvaltilla, Hyundain tiimipomo Andrea Adamo selittää.

Loebin ohjelmaan kuuluu vielä kaksi MM-rallia tänä vuonna. Suomessa Loebia tuskin nähdään, joten hyvin todennäköisesti seuraava MM-koitos on elokuussa ajettava Saksan MM-ralli, jonka Loeb on voittanut urallaan yhdeksän kertaa. Toinen todennäköinen kisa on Katalonian ralli lokakuussa, jonka ranskalainen voitti viime vuonna Citroenin puikoissa.

Viime viikonlopun Chilen MM-rallissa Loeb ajoi kolmanneksi. Ranskalaisikoni oli ensimmäistä kertaa palkintopallilla rallin MM-sarjassa jollain muulla automerkillä kuin Citroenilla.

Katso alta kooste Chilen MM-rallin huippuhetkistä.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,262687″ ap mute]

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat