Quantcast

Toyotan isolta pomolta legendaarinen lainaus Latvalan keskeytyksestä – ”Heillä oli maximum attack päällä”

Akio Toyoda ja Jari-Matti Latvala
Akio Toyoda ja Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan nokkamies Akio Toyoda on kommentoinut Jari-Matti Latvalan murheellista keskeytystä Chilen MM-rallissa viime viikonloppuna.

Latvala taisteli rallin toisesta sijasta, mutta keskeytti ajettuaan kiveen lauantai-illan viimeisellä erikoiskokeella. Toyoda lainasi suomalaisikoni Markku Alénin sanoja ruotiessaan Latvalan tilannetta.

– Pidän Jari-Matin ja Miikkan (Anttila) onnettomuutta lauantai-iltana kilpa-ajoon liittyvänä tilanteena. Heillä oli maximum attack päällä ja tuo voi olla tulos. Toivon, että he hyökkäävät myös loppukauden kisoissa, Toyoda sanoo tiedotteessa.

Katso alta kooste Chilen MM-rallin huippuhetkistä. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,262687″ ap mute]

 

Toyodaa lämmitti rallitallin virolaiskuski Ott Tänakin voitonjuhlat, sillä kahdessa edellisessä kisassa Tänakin voittohaaveet olivat kaatuneet tekniseen vikaan sekä rengasrikkoon.

– Edellisessä kisassa Argentiinassa Ottin ja Martinin (kartanlukija Järveoja) mahdollisuudet ajaa voitosta menivät auton teknisen ongelman takia. Olenkin erittäin iloinen, että nyt he ajoivat kaikki pätkät läpi kaasu pohjassa ja seisoivat korkeimmalle korokkeella hymy huulillaan, Toyoda tunnelmoi.

– Kris ja Seb (Marshall) kaatoivat autonsa lauantaiaamuna, mutta taistelivat sen jälkeen upeasti. Saimme paljon tärkeitä pisteitä loistavalla tiimityöllä ja Tommin (Mäkinen) johtamisella. Ne ovat varmasti arvossaan loppukaudesta.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat