Quantcast

Sami Pajarin ja Janni Hussin yhteinen rallitaival jatkuu ulkomailla – ”Mahtava uusi haaste”

Suomalainen rallitoivo Sami Pajari ja mediapersoona Janni Hussi osallistuvat yhdessä Liettuan mestaruussarjan osakilpailuun syys-lokakuun taitteessa.
Janni Hussi ja Sami Pajari
Janni Hussi ja Sami Pajari. Kuva: Antti Leino/Sami Pajari Media Team
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Pajari sai kutsun Samsonas-ralliin ja tarjosi kartturin paikkaa Hussille, joka toimi ensimmäistä kertaa kartanlukijana Lahden historic-rallissa elokuussa. Pajari ja Hussi sijoittuivat kilpailussa komeasti kolmanneksi.

Rallikärpänen puraisi välittömästi Hussia.

– Ryhdyin heti Lahden reissun jälkeen selvittämään mahdollisuuksia jatkaa lajin parissa. Tartun mielelläni tilaisuuteen jatkaa Samin kanssa työskentelyä, Hussi kertoo tiedotteessa.

– Minulla on palo kehittyä. On edelleen paljon opittavaa ja kehitettävää. Upeaa, että pääsen jatkamaan ja vielä Samin kanssa.

Pajari kilpailee tällä viikolla Kreikan MM-rallissa vakiokartturinsa Enni Mälkösen kanssa. Panoksena MM-sarjan junioriluokan mestaruus, jota Pajari puolustaa viime vuodelta. Pajari johtaa sarjaa tasapistein brittikuski Jon Armstrongin kanssa.

Samsonas-rallissa ei ole niin suurta panosta kuin Akropolis-rallissa, mutta myös Pajari odottaa innostuneena kisareissua Liettuaan.

– Olen erittäin iloinen, kun Martynas Samsonas kutsui minut mukaan kilpailuun. Olen ajanut Liettuassa Samsonas-rallissa vuosina 2018 ja 2020, mutta eri paikkakunnalla. On kiva mennä Utenaan, josta Samsonas Motorsport on kotoisin.

Pajarille kilpailu on aikataulullisesti loistavassa paikassa. Kreikan MM-rallista on siinä vaiheessa ehtinyt kulua pari viikkoa ja ajotuntumaa on hyvä ylläpitää kohti Espanjan WRC2-kilpailua.

– Pääsen ajamaan tehokkaalla autolla, Pajari virnistää iloisena.

Hussi odottaa ulkomaan kilpailulta myös oman sanakirjan päivitystä.

– Kysymyshän on, miten hallitsee rallienglannin ihan kirjaimellisesti. Lajisanasto on kuitenkin erilainen kuin yleiskieli. Tämä on mahtava uusi haaste. Kyllä se vauhti vaan viehättää, Hussi naurahtaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat