Sami Pajarille uran paras sijoitus, mutta hampaankoloon jäi – ”Vähän ehkä aloitin liian hiljaa”

Sami Pajari ylsi uransa parhaimpaan sijoitukseen rallin MM-sarjan WRC2-luokassa viime viikonloppuna Virossa.
Sami Pajari
Sami Pajari. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Pajari ajoi toiseksi ja kävi tiukan taiston voitosta tiimikaveriaan Andreas Mikkelsenia vastaan. Lopulta eroa Skoda-kaksikon välille jäi vain 9,7 sekuntia. Vaikka tulos on erinomainen, myönsi Pajari, että voiton karkaaminen jäi myös hieman kismittämään.

– Kisasta jäi hyvät tunnelmat ja hyvä fiilis. Sijoitus oli hyvä. Ei voi sanoa, että jäi harmittamaan, mutta kieltämättä vähän kaiveli, Pajari sanoi kisan jälkeen Rallit.fille.

– Meillä oli hyvä takaa-ajo päällä. mutta ihan ei saatu kiinni. Ehkä tässä on vielä kilpailun huuruissa, mutta tietenkin se harmittaa, kun jää noin vähän. Meillä oli ihan realistiset mahdollisuudet ajaa voitosta.

Sunnuntaina Pajari tykitti kolmelle pätkälle neljästä luokkapohjat ja kukisti Mikkelsenin joka kerta. Perjantaina eroa kuitenkin tuli muutamalla erikoiskokeella liikaa norjalaiseen.

– Vähän ehkä aloitin liian hiljaa, mutta sitä on tosi vaikea sanoa, että mistä ne erot tulevat. Oikeasti kamppailu oli hyvin tasaista koko ajan. Perjantaina sade vähän sotki hommaa, jonka takia ajoin yhden pätkän liian varovaisesti, Pajari kertasi.

– Sitten toisella pätkällä meidän kohdallamme oli kovempi sade kuin edellä menevillä. Sieltä ne muutamat sekunnit tulivat.

Rallin MM-sarja jatkuu jo ensi viikolla Keski-Suomen sorateillä. Pajari haluaa nousta kotiteillä korkeimmalle korokkeelle.

– Voitto nyt vielä puuttuu. Ruotsissa olin kolmas ja täällä toinen, niin voittohan siitä sarjasta puuttuu. Minusta on ihan realistista sanoa, että voitosta ainakin ajetaan Jyväskylässä. Parhaamme tehdään sen eteen.

Katso alapuolelta WRC2-luokan parhaat palat Viron MM-rallista.

Lue myös nämä

  • Uusimmat