Quantcast

Rallilegenda Carlos Sainz hermostui ruotsalaiskuskin aiheuttamasta kolarista – ”Minulla on isoja kipuja”

Rallilegenda Carlos Sainz koki kovia Extreme E -sarjan kilpailussa Sardiniassa torstaina.
Carlos Sainz
Carlos Sainz. Kuva: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sainz törmäsi täyssähköisillä autoilla ajettavan Extreme E -sarjan Sardinian osakilpailussa rallicross-tähti Johan Kristofferssonin kanssa. Sainzin ODYSSEY 21 -kilpuri otti isot voltit osuman jälkeen, kun taas rallicrossin moninkertainen maailmanmestari Kristoffersson selvisi etupuskurin menetyksellä.

Kristofferssonin ja Mikaela Åhlin-Kottulinskyn RXR-tiimi ajoi voittoon, mutta tiimi putosi lopulta tuloksissa kolmanneksi, kun tuomaristo antoi 30 sekunnin aikasakon tallille. Sainzin ja toisen espanjalaisen Laia Sanzin tiimi puolestaan joutui luonnollisesti keskeyttämään.

https://twitter.com/ExtremeELive/status/1545138420606984192

Sainz joutui kolarin jälkeen sairaalaan tarkistukseen, mutta pääsi pois jo torstai-iltana. Espanjalaistähti kertoi kokevansa isoja kipuja. Sainz ihmetteli, että tuomaristo päästi Kristofferssonin niin vähällä.

– Onneksi kaikki oli kunnossa lääkärintarkistuksissa. Pääsin juuri sairaalasta pois, mutta minulla on isoja kipuja. Olen aika pettynyt, en niinkään siitä, mitä radalla tapahtui, mutta että tuomaristo antoi vain 30 sekunnin rangaistuksen noin ison onnettomuuden aiheuttaneelle kuskille, Sainz kirjoitti Twitterissä myöhään torstai-iltana.

– Olen ollut moottoriurheilussa mukana yli 40 vuotta ja tämä on ensimmäinen kerta, kun noin isosta onnettomuudesta ei anneta kunnon varoitusta. Kiitos kuitenkin kaikille tuesta ja viesteistä.

Sainz ja Kristoffersson kohtaavat radalla pian uudestaan, sillä Extreme E -sarja jatkuu Sardniassa toisella kisalla viikonloppuna.

Myös Kristoffersson julkaisi omilla sosiaalisen median kanavillaan lyhyen oman näkemyksensä tilanteesta.

– Kaikkein tärkeintä on, että Carlos on kunnossa. Se oli ikävä kisaonnettomuus, jossa meidän ajoradat kohtasivat. Hän oli minun sokeassa kulmassa, enkä nähnyt Carlosta. Kunnioitamme tuomariston päätöstä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat