Quantcast

Paljastus: Rovanperän tiimitoveri sai potkut Instagram-kuvan vuoksi

Ole Christian Veiby
Ole Christian Veiby. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Norjalainen rallikuljettaja Ole Christian Veiby oppi kovemman kautta, mitä sosiaaliseen mediaan ei kannata ladata.

Skoda Motorsport tiedotti perjantaina, että Veiby lähtee tallista. Tallipomo Michal Hrabanek kertoi tiedotteessa, että lähdön syynä ovat moottoriurheilustrategiaan tehtävät muutokset.

Veiby kertoi samaan aikaan omilla verkkosivuillaan, että hän ajaa lokakuussa Walesin ja Katalonian MM-ralleissa PH Sport -tallin Citroen C3 R5 -autolla. Veiby ei kuitenkaan lähtenyt tallista omalla päätöksellä, sillä käytännössä hän sai potkut.

Veiby oli julkaissut Instagramissa Skodan sisäisestä tilaisuudesta kuvan, joka ei miellyttänyt autonvalmistajaa. Skodan automuseossa otetussa kuvassa näkyi autonvalmistajan tuleva henkilöautomalli sekä yhtiön talousennusteita heijastettuna seinälle. Veiby oli kirjoittanut Instagram-tarinansa yhteyteen ”erilaista työtä tänään” hymiön kera.

Veiby ajoi muun muassa Kalle Rovanperän ja Juuso Nordgrenin tallikaverina Skoda Motorsportilla. Hän on saavuttanut tällä kaudella kaksi WRC2-luokan palkintokorokesijaa rallin MM-sarjassa. Norjalainen on WRC2-luokan MM-pisteissä kuudentena kymmenen pisteen päässä kolmossijasta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat