Kalle Rovanperän tallikaveri lähti Skodalta – ”Muutamme strategiaamme”

Ole Christian Veiby
Ole Christian Veiby. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallikuljettaja Ole Christian Veiby ei jatka Kalle Rovanperän tallikaverina Skoda Motorsportin tehdastiimissä.

Skoda Motorsport tiedotti perjantaina, että Veiby ja kartanlukija Stig Rune Skjärmoen lähtevät tallista. Veiby kertoi omilla verkkosivuillaan, että hän ajaa loppukauden Citroen C3 R5 -autolla rallin MM-sarjassa.

– Muutamme moottoriurheilustrategiaamme vuodelle 2019. Tämän vuoksi Ole Christian Veiby ja Stig Rune Skjärmoen lähtevät tallista. Haluan kiittää heitä panoksestaan menestyksekkäällä kaudellamme ja toivotan heille kaikkea hyvää tulevaisuuteen, Skoda Motorsportin pomo Michal Hrabanek kertoi.

Hrabanekin mukaan talli tiedottaa ensi vuoden kuljettajakokoonpanostaan loppuvuoden aikana. Kalle Rovanperän lisäksi Juuso Nordgren kuuluu Skoda-tiimiin.

Veiby kilpailee Citroen C3 R5 -autolla WRC2-luokan MM-pisteistä Walesin ja Katalonian MM-ralleissa lokakuussa. Hän on ilmoittautunut Walesiin PH Sport -tiimin kalustolla.

– Minulla ei ole mahdollisuuksia taistella WRC2-luokan mestaruudesta, joten ajoitus on nyt täydellinen siirtyä eteenpäin ja kokeilla jotain uutta. Kolmen parhaan joukkoon yltäminen WRC2-luokassa on ulottuvillamme ja se on tavoitteenamme. Talli ilmoittaa meidät WRC2-luokkaan, joten pystyn ajamaan MM-pisteistä sekä Walesissa että Espanjassa, Veiby sanoo.

Veiby on WRC2-luokan MM-sarjassa kuudentena kymmenen pisteen päässä kolmossijasta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat