Ott Tänak julkaisi huikean videon suorituksestaan – WRC-auto pudotti lopulta dronen alas

Ott Tänak
Ott Tänak. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ott Tänak haki viikonloppuna tuntumaa Hyundain WRC-autoon, kun hallitseva maailmanmestari osallistui Virossa järjestettyyn Kehala-ralliin.

Tänak oli odotetun ylivoimainen. Virolaistähti ajoi pohja-ajan jokaisella erikoiskokeella ja kuittasi ykköstilan lopulta lähes puolentoista minuutin erolla Georg Grossiin, joka kilpaili Ford Fiesta WRC:llä.

Tänak julkaisi sunnuntai-iltana huikean videon, joka on kuvattu dronella hänen suorituksestaan Kehala-rallissa. Pienoiskopterin huikea lento i20 WRC -auton ympärillä päättyi lopulta kiveen, jonka Tänakin työväline sinkautti ilmaan mutkassa.

Jos video ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

– Btw, drone on kunnossa, Tänak kirjoitti julkaisun yhteyteen.

Rallin MM-kautta on jäljellä yhden osakilpailun verran. Kauden päätösosakilpailu on määrä ajaa reilun kahden viikon kuluttua Italian Monzassa.

Tänakilla on teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen, mutta virolaisen toinen titteli vaatisi ongelmia MM-sarjan kärkikuljettajille Elfyn Evansille ja Sebastien Ogierille.

– Ajatukset ovat tällä hetkellä MM-sarjan viimeisessä kisassa. Meidän täytyy olla mahdollisimman hyvin valmistautuneita ja keskittyneitä niin kauan kuin tilanne on auki. Meillä on yhä saumat, vaikkakin vain minimaaliset, mutta teemme varmasti kaikkemme, Tänak kertoi Viron yleisradioyhtiö ERR:n mukaan.

Lue myös: Suomalaiskuski ajoi rajusti ulos kutsukisassa Virossa (video), Ott Tänak odotetusti voittoon

Katso alta lokakuussa ajetun Sardinian MM-rallin parhaat palat. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,352465″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat