Nordgrenilta loistava veto EM-rallin aika-ajossa!

Juuso Nordgren
Juuso Nordgren. Kuva: Peter Thul.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Juuso Nordgren sai onnistumisen Kyproksen EM-rallin aika-ajoerikoiskokeella perjantaina.

Skodan tehdastiimiin kuuluva Nordgren oli aika-ajopätkän kakkonen. Nordgrenin edelle ehti ainoastaan qatarilaiskonkari Nasser Al-Attiyah, joka peittosi suomalaislupauksen 1,825 sekunnilla. Kakkossija tarkoittaa sitä, että Nordgren pääsee toisena valitsemaan lähtöpaikkansa lauantain erikoiskokeille.

– Voin olla tyytyväinen aikaani. Nasser ajoi todella hyvän ajan, tiedän hänen olevan erittäin nopea näissä olosuhteissa. Meillä on positiivinen fiilis, ja tallissamme on hyvä työilmapiiri. Yritämme löytää hyvän vauhdin kisassa, Nordgren kertoi EM-sarjan radiolle.

Nordgren debytoi EM-sarjassa pari viikkoa sitten ajetussa Akropolis-rallissa. Hän joutui keskeyttämään kisassa kertaalleen, mutta päätöspäivänä hän pystyi ajamaan yhden pohja-ajan Skoda Fabia R5 -ajokilla.

– Tänä viikonloppuna emme lähde hyökkäämään. Haluamme ajaa puhtaan rallin ja uuden startin kaudelle, Nordgren suunnitteli.

Nordgren jätti Kyproksen rallin aika-ajoerikoiskokeella taakseen muun muassa venäläisen Aleksei Lukjanukin, joka on voittanut tällä kaudella kaksi EM-osakilpailua ja johtaa EM-sarjaa.

Sekä soralla että asvaltilla ajettava Kyproksen ralli käynnistyy kunnolla lauantaina, jolloin ohjelmassa on kuusi erikoiskoetta. Kilpailu päättyy sunnuntaina.

Lue myös nämä