Quantcast

”Kallelujaa” – Puuppolasta kajahti huikea kannustusbiisi Rovanperälle

Rallilegenda Tommi Mäkisen veli Tuomo on tehnyt Toyotan WRC-tallin suomalaistähdelle uuden kannustusbiisin.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tuomo Mäkinen on Facebookissa julkistanut uuden version Leonard Cohenin klassikkobiisistä Hallelujah. Mäkinen laulaa ystävänsä kanssa Kallelujaa-version, joka on siis omistettu huikeaa kautta rallin MM-sarjassa ajavalle Kalle Rovanperälle.

Uudelleen rallihengessä sanoitettu kappale on kerännyt valtavan määrän tykkäyksiä Facebookissa. Karaokeversio on ilmeisesti kuvattu veneellä, josta lauluvehkeet löytyvät. Toki miehillä on hommassa pilke silmäkulmassa, eikä laulu-uraa todennäköisesti ole isommin suunnitelmissa.

– Kuule, Kalle. Tee just niin kuin olet tehnyt tähänkin asti. Niin kuin me on Puuppolassa aina puhuttu, niin pidetään jalat maassa, mutta pää pilvissä. Tehdään just se mitä osataan, eikä tartte yhtään enempää, Tuomo Mäkinen sanailee biisin välissä.

– Kaasu pohjassa mennään niin kuin tähänkin asti ja tästä eteenpäin. Meillä on kyllä vielä Puuppolassa vitriinissä mestaruuspokaaleille tilaa.

Jyväskylän kupeessa sijaitseva Puuppola on melkoinen rallipitäjä, sillä Kalle Rovanperän lisäksi pieneltä kylältä ovat kotoisin myös Kallen isä Harri Rovanperä sekä nelinkertainen maailmanmestari Tommi Mäkinen. Myös Kannonkoskelta lähtöisin oleva entinen WRC-kuski Mikko Hirvonen asuu Puuppolassa.

Toyotan WRC-tallin päämaja sijaitsi aiemmin niin ikään Puuppolassa, mutta uudet tilat löytyvät tätä nykyä Jyväskylän Jyskästä.

Jos videoupotus ei näy yläpuolella, voit kuunnella biisin tämän linkin kautta.

Suomen MM-ralli ajetaan ensi viikolla 4.-7. elokuuta.

Katso alapuolelta, mitä kisassa on luvassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat